Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το ΚΚΕ στην Αχαΐα συμμετέχοντας σχεδόν καθημερινά σε εκδηλώσεις, διοργανώνοντας πολιτικές ομιλίες σε χώρους δουλειάς και συνεστίασης αλλά και αύριο ανακοινώνοντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μέσα από γνωστοποιήσεις των προηγούμενων ημερών, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος έχει ανακοινώσει ουσαστικά περισσότερο από το μισό ψηφοδέλτιο. Την ψήφο των Αχαιών αναμένεται να ζητήσει στις προσεχείς εκλογές -όπως αναμενόταν- ο νυν βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος.

Επιπλέον, από το ψηφοδέλτιο του 2019 αναμένεται να συνεχίσουν ως πολιτευτές του κόμματος ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας Δημήτρης Αγγελόπουλος. Επίσης υποψήφιος θα είναι ο αντισμήναρχος Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας εα Γρηγόρης Συμεωνίδης.

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ θα βρίσκονται επίσης και τέσσερα ακόμα άτομα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρη Μαρμούτα που κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος αλλά και η πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Αχαΐας Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, η δικηγόρος Αγγελική Ξυδία και η ηλεκτρολόγος μηχανικός Ιφιγένεια Αθανασούλα.
Το 2019, πέρα από τους Καραθανασόπουλο, Αγγελόπουλο και Συμεωνίδη που θα βρίσκονται και στο νέο ψηφοδέλτιο, στις εκλογές είχαν ζητήσει την ψήφο των Αχαιών οι: Β. Ασπρούλιας, Παναγιώτα Τζαμαλούκα, Ειρήνη Γκέστα, Αλεξάνδρα Ζαμπατή, Α. Μάζης, Σ. Παρίσης, Π. Σκιαδάς, Βασιλική Κωνσταντοπούλου, Σταυρούλα Ζαρνάβαλου.

Παρόμοια Άρθρα

Ηθοποιός από το Αγρίνιο μπήκε και παίζει στον «Σασμό»!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ια. Φωτήλας: Θωρακίζουμε τις οικογένειές μας

Οι δεσμεύσεις του Βασίλη Αϊβαλή στους κατοίκους της Βούντενης

Χρήστος Βεργαναλάκης