Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αμύνθηκε στη μήνυση ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ αλλά δεν μπήκε στην ουσία…

Με δήλωσή του ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, απάντησε στη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο γιατρός, που βεβαίως δεν απάντησε επί της ουσίας στο λόγο για τον οποίο τον μήνυσαν οι συγγενείς της Ρούλας… Ισως δεν θέλει να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Δεν τον μήνυσαν γιατί δεν φρόντισε τη Τζωρτζίνα αλλά για όσα είπε για δική τους αδιαφορία…

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσαν το πρωί μήνυση σε βάρος του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο γιατρός σχετικά με τις επισκέψεις που φέρεται να μην έκανε η οικογένεια όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στην Εντατική.

Στη μήνυση που κατέθεσαν από κοινού η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου ισχυρίζονται πως πήγαιναν στο νοσοκομείο να δουν το παιδί, όμως ο ίδιος ο κ. Ηλιάδης – όπως λένε – τους έδιωχνε, λόγω της πανδημίας.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», υποστηρίζουν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Η περηφάνια Ζούρου, η κούραση του Ρέι

Δημητρίου

Εκτακτο: Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δημητρίου

Στον Πύργο ο εγκέφαλος της σπείρας με τα μαϊμού συνδρομητικά

Χρήστος Βεργαναλάκης