Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αμβρόσιος κατά Τατσόπουλου: Τέκνον του Διαβόλου, είσθε ένας άξεστος, αγράμματος και ανιστόρητος άνθρωπος!

Ο γνωστός για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές θέσεις του Αμβρόσιος επανήλθε, ενώ είχε πει εδώ και καιρό ότι δεν θα παρέμβει ξανά, και έβγαλε…αντίχριστους τον Τατσόπουλο, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.

Ενα απόσπασμα από το νέο παραλήρημα του πρώην δεσπότη Αιγιάλειας και Καλαβρύτων που ακόμα και συνταξιούχος, δεν ησυχάζει.

«Διάφορα επώνυμα πρόσωπα, ήτοι Πολιτικοί, Πανεπιστημιακοί,  Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι των Κομμάτων με τις πράξεις των, με τα λόγια των και με τις δηλώσεις των προδίδουν την αμώμητον πίστιν μας και παρά ταύτα ……παραμένουν ανενόχλητοι!

Η κατάστασις αυτή, λοιπόν, διεγείρει την συνείδησίν μας και μας εξαναγκάζει να διακόψουμε την σιωπήν μας και να υψώσουμε φωνήν διαμαρτυρίας! Να πάρουμε δηλ. το όπλο μας και να ρίψουμε μερικές
βολές στον αέρα, μήπως και ξυπνήσουν οι αρμόδιοι!

Γι’ αυτό και ξαναπαίρνουμε τα πνευματικά μας όπλα και ξαναρχίζουμε να ρίχνουμε ντουφεκιές στον αέρα! Εάν κάποιους τούς κτυπήσουν και τους τραυματίσουν οι σφαίρες μας ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ:

1. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΝ ΠΕΤΡΟΝ,
2. ΤΣΙΠΡΑΝ ΑΛΕΞΙΟΝ καί
3. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΝ

Την αφορμήν μας έδωσε η ιστορική Εφημερίδα των Αθηνών ΕΣΤΙΑ, η οποία σήμερα στο πρωτοσέλιδο άρθρο της δημοσιεύει τον ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ για Πολιτικά Πρόσωπα και Σχήματα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ με τίτλο:

Η αχίλλειος πτέρνα των Κομμάτων: ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ»

1 ον ) Με τον ασεβέστατον κ. Πέτρον Τατσόπουλον ασχοληθήκαμε εκτενώς στο Σημείωμά μας με τίτλον
«ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Νο 6», στις 15 Νοεμβρίου 2022.

Ήταν η εποχή, που απετόλμησε να καθυβρίση την Αγίαν Ζώνην της Παναγίας μας, εν συνεχεία δε με πολύ ιταμόν τρόπον καθύβρισε και την αγίαν Εικόνα της Θεομήτορος.

Η ταπεινότης μας -αφού τον έλέγξαμε με λόγια σκληρά- επισφραγίσαμε το Σημείωμά μας με τά κάτωθι:

«Ασεβέστατε Κύριε Τατσόπουλε, Πολέμιε της Παναγίας μας, Πολέμιε και των Αγίων της Εκκλησίας μας, Υβριστά της αμωμήτου Ορθοδόξου ημών Πίστεως, Τέκνον του Διαβόλου, Επιτρέψατέ μοι να σας είπω, ότι είσθε ένας άξεστος, αγράμματος και ανιστόρητος άνθρωπος!

Και παρά ταύτα αποτολμάτε να έχετε, μάλιστα δε και να γνωστοποιείτε δημοσίως, τις πεπλανημμένες απόψεις σας επί λίαν σοβαρών ζητημάτων της αμωμήτου Πίστεως ημών των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Να σας υπενθυμίσω, ότι είσθε επί πλέον και ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ πολιτικός άνδρας, χωρίς κομματικόν
προσανατολισμόν, αφού αρχίσατε την πολιτικήν σας σταδιοδρομίαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, εν συνεχεία ζητήσατε καταφύγιον στο ΠΟΤΑΜΙ και τελικά βρεθήκατε στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπου όμως ο Ελληνικός
Λαός σας καταψήφισε, σας μαύρισε και σας αποδοκίμασε!

Αντί όμως να συνετισθείτε και να αυτοσυγκεντρωθείτε, ώστε να διορθώσετε τον εαυτόν σας και την πορεία σας, καταφεύγετε εις την διαστρέβλωσιν των θρησκευτικών αληθειών και εις την πολεμικήν εναντίον της Εκκλησίας μας.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, και συγχρόνως σας ΠΡΟΚΑΛΩ, να μας αποδείξετε το βάσιμο των ισχυρισμών σας, δηλ. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ, ότι “η Αγία Ζώνη, που βρίσκεται στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους είναι…. δημιούργημα του 15 ου αιώνα, για να παραμυθιάζονται οι
πιστοί!» και ότι «… φθάσαμε να ακούμε “για υποτιθέμενη ζώνη της Θεοτόκου, για ψέμα και απάτη στον Πειραιά”!!!!

Μέχρι αυτή την ώρα, δυστυχώς, ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΕΛΑΒΟΜΕΝ! Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ της Υπεραγίας Θεοτόκου παραμένει ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ στις βλάσφημες θέσεις του!

Σήμερα, λοιπόν, επιστρέφουμε στο πρόσωπο του κ. Τατσόπουλου, για να σας φανερώσουμε ένα ακόμη στοιχείο του χαρακτήρος του, με το οποίον- δυστυχώς- επιβεβαιώνεται και ο λόγος της Εφημερίδος ΕΣΤΙΑ, περί της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, η οποια κρατεί ανάμεσα σε Πολιτικά Πρόσωπα.

Παρακαλω, θαυμάστε την ……ηθική συμπεριφορά του συγκεκριμένου αυτού Προσώπου. Η φωτογραφία, την οποίαν σας προσφέρουμε, (και ζητούμε συγγνώμην διά την τολμηράν, την άσεμνον αυτήν φωτογραφίαν) προέρχεται από την Εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και φανερώνει ΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ ……..ΕΥΑΙΣΘΗΣΑΝ, την
ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑΝ θα ήθελα να γράψω, του κ. Τατσόπουλου!

 

Παρόμοια Άρθρα

Η «συμμορία» των σχολικών κυλικείων χτύπησε ξανά στην Πάτρα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Δήμος Πατρέων επιτίθεται στην εργοδοσία της CROWN – HELLAS CAN, για το κλείσιμο του εργοστασίου της εταιρείας στη βιομηχανική ζώνη Πάτρας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών ήταν ο 60χρονος άνδρας που έπαθε ανακοπή και πέθανε στο Ρίο

Χρήστος Βεργαναλάκης