Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αμαλιάδα: Οι σχολικές καθαρίστριες πετάνε το μπαλάκι στον Δήμαρχο Λυμπέρη

Οι σχολικές καθαρίστριες του δήμου Ήλιδας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τις υπηρεσίες του δήμου που στεγάζονται στο παλιό ΤΕΙ.

Σκοπός της παράστασης διαμαρτυρίας, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων Ν. Ηλείας Δήμητρα Μυλωνά, ήταν να ασκήσουν πίεση καθώς σε λίγες μέρες τα σχολεία ανοίγουν και δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα ακόμα από τις συζητήσεις με τη δημοτική αρχή.

Όπως τόνισε η κ. Μυλωνά, τα σχολεία δεν θα είναι καθαρά και ασφαλή για τα παιδιά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο κ. Λυμπέρης δεν είχε στείλει μέχρι χθες την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη.

Παράλληλα, εστίασε στη συνάντησή της προχθές με τον κ. Λυμπέρη, στον οποίο ως σωματείο πρότειναν δυο λύσεις τις οποίες ο ίδιος υπογράμμισε πως θα κουβεντιάσει με τις υπηρεσίες του δήμου, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται οι γραμμές δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως η απάντηση που έλαβαν από τις υπηρεσίες του δήμου σε καμία περίπτωση δεν είχαν σχέση με όσα πρότειναν ως σωματείο για να υπάρξει άμεση λύση. Κλείνοντας, δυσαρεστημένη από την εξέλιξη, δήλωσε πως τα σχολεία λόγω μη επάρκειας χρόνου θα ανοίξουν δυστυχώς δίχως τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι δυνατόν σε ένα τρίωρο να καθαριστεί μια σχολική μονάδα αλλά και οι ίδιες να ζήσουν με τόσο χαμηλούς μισθούς.

«Ελπίζουμε η δημοτική αρχή να κάνει κάτι έστω και τελευταία στιγμή, όπως έκανε και τον περασμένο Μάιο που μας υποσχέθηκε πως θα προσληφθούμε με το τότε καθεστώς λόγω των καλών αποτελεσμάτων που είδαν», κατέληξε.

Παρόμοια Άρθρα

Ασφαλιστικό: Από το φθινόπωρο η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου

Δημητρίου

Κατηγορώ του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατά του Υπουργείου για τη Μυρσίνη

Παναχαϊκή: Αυτοί θα παίξουν με τη Γαστούνη

Δημητρίου