Patra News
Κόσμος

Σερβία: Ποιος είναι ο δράστης του νέου μακελειού

Συνελήφθη ο δράστης του νέου μακελειού στη Σερβία, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο σε 10 άτομα και τραυμάτισε άλλα 15 όταν άνοιξε πυρ εναντίον τους μέσα από το αυτοκίνητο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά από έναν νυχτερινό καυγά στην αυλή ενός σχολείου κοντά στο Mλαντόνεβατς ο ύποπτος επέστρεψε με ένα όπλο, άνοιξε πυρ και συνέχισε να πυροβολεί τυχαία ανθρώπους από ένα κινούμενο αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα θύματα ένας αστυνομικός και η αδερφή του. Το νεότερο θύμα του Μπλάζιτς είναι ένα παιδί 14 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Telegraf.

Ο 21χρονος ονομάζεται Uros Blazic και είναι γιος στρατιωτικού. Ο νεαρός δεν είχε καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα στο παρελθόν αλλά η συμπεριφορά του ήταν «προβληματική» σύμφωνα με ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας χαρακτήρισε τους τελευταίους πυροβολισμούς ως «τρομοκρατική ενέργεια», μετέδωσε η σερβική ειδησεογραφική πύλη Telegraf, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκία: Πέντε αεροσκάφη με ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα

Nikoleta

Έφαγε τα αποφάγια του συγκάτοικού του, αρρώστησε και ακρωτηριάστηκε – Τι είπαν οι γιατροί

Nikoleta

Ευθ. Λέκκας: Σε αυτό οφείλεται η τραγωδία στην Αϊτή

Χρήστος Βεργαναλάκης