Patra News
Κουζίνα

Έτσι θα ξαναζεστάνετε σωστά το κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα

Σε όλους μας έχει τύχει, να μας περισσέψει κρέας για την επόμενη μέρα.

Ωστόσο αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι το πώς πρέπει να το ζεστάνουμε σωστά ώστε να είναι ασφαλές για κατανάλωση αλλά και νόστιμο.

Πώς ξαναζεσταίνουμε, λοιπόν, σωστά κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα;

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Αρχικά βάλτε το κρέας σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Εναλλακτικά, αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φούρνο, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.

Παρόμοια Άρθρα

Οι 5 καθόλου βαρετές συνταγές που δεν παχαίνουν

Nikoleta

Ξαναζεσταμένο φαγητό: Μύθοι, αλήθειες και κίνδυνοι

Nikoleta

Μετά το Αιγιαίο, οι Τούρκοι έβαλαν στο μάτι και το κοκορέτσι μας!

Χρήστος Βεργαναλάκης