Patra News
Slider Ελλάδα

Allou Fun Park: Οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες στο ατύχημα…

Μυστήριο παραμένει, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη ο εκσφενδονισμός τεσσάρων παιδιών από το βαγόνι παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Ρέντη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, τα δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν στο Allou Fun Park, ενώ όλοι οι γονείς δηλώνουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας.

Μία από τις κοπέλες που τραυματίστηκε παραμένει στην εντατική με σοβαρά τραύματα στο θώρακα και τον πνεύμονα, ενώ ένας ακόμα νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας.

Παράλληλα, η τρίτη της παρέας νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ ο τέταρτος βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη με πολλαπλά τραύματα και 12 ράμματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία υποστηρίζει πως οι κάμερες ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένες, ενώ όσες λειτουργούν είναι απλά καταγραφικές αφού δεν επιτρέπεται να κρατούν αρχείο λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, οι Αρχές περιμένουν την έρευνα του πραγματογνώμονα που αναμένεται να εξετάσει αν το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και ποιες είναι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα τέσσερα παιδιά εκσφενδονίστηκαν σε παρακείμενους θάμνους.

Ο 25χρονος, που πήρε εξιτήριο χθες, Τετάρτη 7/9, καθώς είχε πιο ελαφρά τραύματα, σημείωσε πως ουδέποτε είχαν σηκωθεί από τις θέσεις του, ενώ το βαγόνι «έφυγε» σε μια στροφή χωρίς καν να κόψει ταχύτητα.

Η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως το παιχνίδι είχε ελεγχθεί και λειτουργούσε κανονικά χωρίς προβλήματα. Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία μια γυναίκας που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά: «Είδαμε τα παιδιά κάτω. Σηκωθήκαμε όλοι από το μαγαζί όπως ήμασταν. Είδαμε την Αγγελική (την 21χρονη κοπέλα) πεσμένη κάτω, ενώ το κεφάλι του αγοριού ήταν μέσα στο νερό».

 

Παρόμοια Άρθρα

Ο Αλ. Τσίπρας ξεκινάει την περιοδεία του από τη Βαρβάσαινα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Καμία απάντηση στις ερωτήσεις Θόδωρου Ξυλιά-Κώστα Σβόλη…

Δημητρίου

Κερδίζει συνεχώς τις μάχες ο 6χρονος Φώτης, που τραυματίστηκε στο καρτ

Χρήστος Βεργαναλάκης