Patra News
Slider Αθλητικά Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Χοντρό «χώσιμο» σε επιχειρηματίες της Πάτρας (και ειδικά σε έναν…) για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής

Η σελίδα Ρεπόρτερ, που πρόσκειται πολιτικά στη δημοτική αρχή Πάτρας, ανέβασε ένα κείμενο για την Παναχαϊκή με το οποίο εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών της Πάτρας, επειδή, όπως κρίνει, άφησε την Παναχαϊκή να καταρρεύσει και να υποβιβαστεί. Ειδικά για έναν επιχειρηματία τον περνάει γενεές δεκατέσσερις!!!
Ο τίτλος του κειμένου:
ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ
ΣΕ Π.Α.Ε. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 150.000

Αυτό που συνέβη στην Πάτρα είναι απίστευτο!
Οι πιο δυνατοί επιχειρηματίες της πόλης, με τρομερούς τζίρους, με πολλά βραβεία από την πολιτεία για την εξαγωγική τους δραστηριότητα, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και μέτοχοι της ΠΑΕ Παναχαική, άφησαν την ομάδα να υποβιβαστεί στην Γ Έθνική, επειδή δεν κατατέθηκε η εγγυητική των 150.000 ευρώ.
Το πιο αναξιοπρεπές είναι ότι : Ενώ γνώριζαν εδώ και μέρες αυτή την υποχρέωση (άλλωστε εκείνον που είχαν βάλει για μπροστινό, κάνοντας τον πρόεδρο, γι αυτό πήγαινε σε εκκλησίες και ξυλοκοπούσε παπάδες επειδή δεν του έδιναν λεφτά) επέδειξαν απίστευτη αδιαφορία.
Δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση, να πληρώσουν αυτοί την εγγυητική ώστε να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία και να υποστηρίξουν έτσι τις μετοχές τους με την όποια αξία μπορεί να έχουν αυτές.
Ξέρετε γιατί δεν έκαναν αυτή την απλή κίνηση, που γι αυτούς ήταν ένα κέρασμα καφέ ;
Περίμεναν να γίνει έρανος στην πόλη για να μαζευτούν τα 150.000 της εγγυητικής!
Την ιδέα του εράνου είχαν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, πλην όμως, η πρόταση δεν είχε απήχηση.
Και πώς να έχει άλλωστε, όταν όλοι γνωρίζουν στην Πάτρα ποιοι κατέχουν μετοχές της ΠΑΕ. Άνθρωποι πάμπλουτοι με κερδοφόρες επιχειρήσεις και ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα !
Κι αυτοί είναι που έκαναν τόσο καιρό τους Κινέζους και περίμεναν από ανθρώπους του μεροκάματου, άνεργους, νεολαίους να μαζέψουν χρήμα για λογαριασμό τους, προκειμένου να μην υποβιβαστεί η ομάδα.
Τελικά, το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε καθώς σήμερα η αρμόδια Επιτροπή δεν έδωσε ούτε μια προθεσμία λίγων ημερών, όπως ζητούσε με επιστολή του ο Δήμαρχος, κάνοντας μια προσπάθεια για την ιστορική ομάδα της Πάτρας.
Πάντως, οι σημερινοί μέτοχοι, μαζί με αρκετούς άλλους, επίσης με επιχειρήσεις κολοσσούς, είχαν εμπλακεί στην Παναχαική και πριν τρία χρόνια. Τότε τους είχε παραδοθεί η ΠΑΕ χωρίς χρέη (είχαν διαγραφεί με νόμο του Βασιλειάδη)
Όρισαν τότε γενικό κουμάντο τον Κατσουράνη (έχει κι αυτός κάποιες λίγες μετοχές) και δημιούργησαν την ΄΄Παναχαική Συμμαχία΄΄.
Οι στόχοι που είχαν θέσει δεν επετεύχθησαν και μέσα σ΄ένα χρόνο η ΄΄Συμμαχία΄΄ κατέρρευσε.

Πολλοί το΄βαλαν στα πόδια, αλλά κάποιοι παρέμειναν, κράτησαν τις μετοχές τους, αλλά ήταν εντελώς αδιάφοροι.
Μάλιστα ένας από αυτούς, ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας (έχει το 19% των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαική ) όταν ρωτήθηκε προ ημερών σε ραδιοφωνική εκπομπή τι θα γίνει με την Παναχαική και ποιος θα βάλει τα χρήματα της εγγυητικής, είχε απαντήσει ΄΄μη με ρωτάτε, δεν έχω ιδέα. Έχω κρατήσει τις μετοχές μου, δεν πούλησα όπως έκαναν άλλοι, αλλά δεν ασχολούμαι!΄΄.

Παρόμοια Άρθρα

Από τη Βουπρασία στο ΚΑΤ για να σωθεί το χέρι του!

Ποιος επιχειρηματίας απειλεί να ρίξει από την καρέκλα του τον δήμαρχο Αγρινίου Παπαναστασίου!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Λύματα “φουλ” σε κορονοϊό, γρίπη και κοκαϊνη τις φετινές γιορτές

Καρβουνιάρης