Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Φρικτός επίλογος για τον συνταξιούχο αστυνομικό Χρήστο Φωτόπουλο από το Βούναργο

Σε πλήρη αποσύνθεση εντοπίστηκε η σορός ενός ηλικιωμένου -88χρονου άνδρα πρώην αστυνομικού εντός της οικείας του, στο Βούναργο του δήμου Πύργου χθες νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του άτυχου –ηλικιωμένου Χρήστου Φωτόπουλου που διαμένει μόνιμα στην Γερμανία, κάλεσε, μαζί με τον γιο του 88χρονου κλειδαρά προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του διώροφου οικήματος.

Ο αδελφός του ηλικιωμένου Γιώργος Φωτόπουλος, είχε έρθει στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε πριν από λίγες ημέρες, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο. Ο ίδιος όποτε επισκεπτόταν την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βούναργο, συνήθιζε να διαμένει στο ισόγειο της διώροφης οικείας.

Χθες ωστόσο μαζί με τον γιο του 88χρονου Χρήστου Φωτόπουλου, θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα του επάνω ορόφου. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να ανοίξουν την κεντρική είσοδο του σπιτιού, δεν τα κατάφεραν και κάλεσαν κλειδαρά.

Το σπίτι, στο οποίο διέμενε ο άτυχος 88χρονος ήταν ερμητικά κλειστό, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περίοικων, ωστόσο κανείς δεν είχε αναζητήσει τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κλειδαράς, δυσκολεύτηκε αρκετά να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο ανοίγοντας την κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τα κλειδιά του άτυχου 88χρονου βρίσκονταν πίσω από την πόρτα ενώ η μυρωδιά εντός του ερμητικά κλεισμένου σπιτιού ήταν αποπνικτική. Σε απόσταση μερικών μόλις μέτρων από την κεντρική είσοδο, στο πάτωμα του σαλονιού, υπήρχε η σορός του άτυχου ηλικιωμένου άνδρα σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη. Εντός του σπιτιού εισήλθε πρώτος ο αδερφός του 88χρονου, ο οποίος δεν μπορούσε κυριολεκτικά να πιστέψει αυτό το οποίο αντίκριζε, ενώ για αρκετά λεπτά ο γιος του 88χρονου παρέμεινε στην είσοδο του σπιτιού μη μπορώντας προφανώς να πιστέψει ότι η σορός άνηκε στον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συγγενικών προσώπων του 88χρονου πρώην αστυνομικού, όλοι θεωρούσαν ότι είχε φύγει για το Άγιο Όρος και δεν είχε επιστρέψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος 88χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ωστόσο δεν διατηρούσε επαφές μαζί τους, ούτε άλλωστε και με τον αδερφό του, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια ζούσε μόνος του, καθώς η σύζυγος του είχε φύγει από τη ζωή.

Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου, που βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να εξετάσουν το χώρο της οικείας όπου βρέθηκε νεκρός ο 88χρονος.

Παρόμοια Άρθρα

Σε δύο Θεσσαλονικιούς έδωσε φως και ζωή το Χριστινάκι της Πάτρας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πελετίδης κατά Πέτσα για τους ναυαγοσώστες

Δημητρίου

Μερομήνια 2021 – 2022: Πρωτοχρονιά με χιόνια και κρύο – Πάσχα με κακοκαιρία

Nikoleta