Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Φουλ επίθεση Μαρίνου στον Καστρινό: Ο λαός αποστρέφεται τους μίζερους και μικρόψυχους…

Επίθεση, και μάλιστα οξύτατη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος προς τον προκάτοχό του: «Η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Αλέξη Καστρινού άφησε κληρονομιά στο Δήμο, έργα ημιτελή και ημιθανή, έργα αφημένα στη μοίρα τους και στο έλεος των βανδαλιστών, έργα που ανατέθηκαν με έκπτωση 63%, έργα αναθέματα. Θυμίζουμε μερικά από αυτά: Μονάδα Βιολογικού, 2ο Δημοτικό Γαστούνης, Αγγινάρα κ.α. Η νέα Δημοτική Αρχή  όχι μόνο δεν έκανε αποποίηση κληρονομιάς αλλά αντιθέτως, με την Τεχνική Υπηρεσία δίνουν αγώνα ώστε να φέρουν  σε πέρας αυτή την κληρονομιά των δυσάρεστων εκπλήξεων. Στο μεσοδιάστημα κάνει την εμφάνισή του με την «οφειλόμενη» αυτοϊκανοποίηση , ο καλοπληρωμένος σύμβουλος  της ΚΕΔΕ , που προσφέρει εξ’ αποστάσεως τις υπηρεσίες του.

Η μόνιμη καταφυγή του κ. Αλέξη Καστρινού στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Δημάρχου Πηνειού μέσω “οφειλόμενων απαντήσεων”  είναι απότοκος της πολιτικής του απελπισίας .

Δίνει την εικόνα διαταραγμένης πολιτικής προσωπικότητας χωρίς σαφή προσανατολισμό. Αυτοπροβάλλεται ως αιώνιος υπηρέτης της Αυτοδιοίκησης, και άλλοτε ως αυθεντία της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά ο κόσμος με το αλάθητο κριτήριό του τον τοποθέτησε στον πάγκο των αποτυχημένων κομπάρσων.

Αδιόρθωτος αριβίστας, μήνες τώρα μέσα από τις καθ’ υπαγόρευση «οφειλόμενες απαντήσεις», επανέρχεται άλλοτε υπογράφοντας ως τέως δήμαρχος, άλλοτε σαν υποψήφιος βουλευτής ή δήμαρχος και άλλοτε ως κριτής των πάντων.

Είναι συμπεριφορά παίκτη του τροχού της τύχης, ή εκείνου που ακολουθεί την κατεύθυνση της ανεμοδούρας. Τον αφήνουμε να παρακολουθεί που θα κάτσει η μπίλια, ή που θα φυσήξει ο άνεμος.

Ο λαός αποστρέφεται τους μίζερους και μικρόψυχους, τους συνοφρυωμένους και απόμακρους. Εμπιστεύεται τη ζώσα αλήθεια και δεν εγκλωβίζεται στην εικονική πραγματικότητα που ζείτε κ. Καστρινέ. Με επίμονους και διαφανείς αγώνες συνεχίζουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξης του Δήμου Πηνειού, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας».

 

Παρόμοια Άρθρα

Μαγκιά του Μπονάνου, που γύρισε την πλάτη του στον Αμβρόσιο την ώρα που καμάρωσε για το…ψεκαστήρι-φάρμακο για τον κορονοϊό!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Χριστίνα Βάγγαλη στο Πανεπιστήμιο Singidunum του Βελιγραδίου

Δημητρίου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς έκρυψε τα ίχνη της στη Google

Nikoleta