Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Υπόθεση Οικογένειας Δασκαλάκη: Από τις 12 Φλεβάρη ο Χρ. Ρουγκάλας έγραψε πως η μάνα «δολοφόνησε τα τρία κορίτσια της»!!!

Απίστευτο! Ο πρώην διοικητής της Ασφάλειας Πάτρας Χρήστος Ρουγκάλας δεν είπε τώρα, που άρχισε να βγαίνει στα κανάλια, ότι θεωρεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου υπεύθυνη για το θάνατο των παιδιών της. Το έχει πει δημόσια, μέσω ανάρτησης στο προφίλ του, από τις 12 Φεβρουαρίου!!!

Δείτε την ανάρτησή του: «και εκταφή θα γίνει σε λίγες ημέρες κι η μητέρα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί προ τετελεσμένων, αφού θ’ αποδειχτεί περίτρανα πως η ίδια δολοφόνησε τα παιδιά της.

Κανένα από τα τρία δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που να δικαιολογεί τον θάνατό του.

Μπορεί να λείπω πολλά χρόνια από την Αστυνομία αλλά θα δείτε πως θα δικαιωθώ αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως η μητέρα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τον άδικο χαμό και το θλιβερό τέλος που είχαν τα τέκνα τους.

Ήθελε να έχει την αποκλειστική προσοχή του συζύγου της και την πλήρωσαν τα κοριτσάκια… Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλες και φίλοι, θα το διαπιστώσετε κι εσείς όταν έρθουν στο φως όλα.

Ένα στοιχείο συγκρατείστε για την ώρα, οι γιατροί εδώ στην Πάτρα είχαν εντολή να μην αφήνουν τη μητέρα μόνη της με την κόρη της όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Θλιβερό μεν αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια…».

Παρόμοια Άρθρα

Σε επιφυλακή άπαντες στον Ριγανόκαμπο

Δημητρίου

Η παραγγελία που έγινε viral

Nikoleta

Γιατί ο Αντετοκούνμπο άργησε να πάει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Χρήστος Βεργαναλάκης