Patra News
Ελλάδα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η 50χρονη που κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά

Μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ήταν η άτυχη 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη. Τα σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή του σπιτιού και επιτέθηκαν στην 50χρονη που εκείνη την ώρα είχε βγει από το σπίτι της για να πετάξει σκουπίδια, δαγκώνοντάς την άτυχη γυναίκα σε όλο της το σώμα.

Ήταν μητέρα δύο παιδιών. Η 50χρονη ήταν επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας» του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου Πέτρου Αταμιάν. Ο ίδιος με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ήταν φίλη του για χρόνια και συνοδοιπόρος στις πρόσφατες εκλογές.

«Ήταν υποψήφια μαζί μας στις δημοτικές εκλογές και φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας άνθρωπος της προσφοράς, αγαπητός, κοινωνικός, δοτικός, που είχε τον συνάνθρωπο στο επίκεντρο. Προσέφερε πολλά στον τόπο, εδώ στο Ωραιόκαστρο. Ήταν πολλά χρόνια επίσης πρόεδρος του «Συνυπάρχω», ενός συλλόγου Εθελοντών της περιοχής», ανέφερε ο Πέτρος Αταμιάν.

Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία, καθώς δαγκώθηκε στη μηριαία αρτηρία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, καθώς είχε ήδη καταλήξει.

 

Μιλώντας στο ThessToday, o πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης, περιέγραψε καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην κοινότητα το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η 50χρονη κλάδευε τον κήπο της με ένα συνεργείο εργατών. Είχε αφήσει τις πόρτες της αυλής ανοιχτές για να διευκολύνει τις εργασίες. Τα άγρια σκυλιά του γείτονα για άγνωστο λόγο φτάσανε στην αυλή και έγινε το μοιραίο. Υποθέτουμε πως το συνεργείο δεν άκουσε κάτι επειδή όλοι φορούσαν ειδικά ακουστικά προστασίας για τα μηχανήματα κλαδέματος. Όταν την είδαν ήταν αργά. Μετά ήρθαν τρία ασθενοφόρα, η γυναίκα όμως είχε καταλήξει» αναφέρει ο κ. Σαραμούρτσης.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Όλη η κοινότητα είναι ανάστατη. Ήταν μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα» προσθέτει ο πρόεδρος της κοινότητας. «Δεν είχαμε ποτέ ξανά κάποιο παράπονο από κατοίκους για τα συγκεκριμένα σκυλιά ότι ήταν επιθετικά» καταλήγει ο ίδιος.

 

GYNAIKA 1

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των σκύλων

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια βρίσκεται ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονην γυναίκα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί και το πρωί της Δευτέρας (11/12) πρόκειται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα όπως μεταδίδει το thesstoday.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Νεοχωρούδα, όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από το σπίτι, πήδηξαν στην διπλανή αυλή και επιτέθηκαν σε 50χρονη ένοικο.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπίστωσε το θάνατο της 50χρονης.

Παρόμοια Άρθρα

Αγρινίου: Μαλώσαμε και την έδειρα – Την Πέμπτη απολογείται ο μητροκτόνος

Nikoleta

Εξαφανίστηκε από τα Βραχνέικα ο Κωνσταντίνος Μερτίρης, βγήκε Missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μετακίνηση εκτός νομού: Τι αλλάζει από 1η Φεβρουαρίου για εμβολιασμένους

Nikoleta