Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Το υπουργείο δεν έβαζε άλλο πετρέλαιο στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας και τελικά έβαλε ο Μητροπολίτης Ηλείας!!!

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά… Σε μια τριτοκοσμική χώρα!!! Η Πολιτεία δεν βάζει λεφτά για έξτρα πετρέλαιο σε ένα Δικαστικό Μέγαρο και παρεμβαίνει ο Μητροπολίτης της περιοχής για να βάλει πετρέλαιο και να μην ξυλιάσουν δικαστές, δικηγόροι, υπάλληλοι και κόσμος!

Δείτε την ανακοίνωση και θα κάνετε το σταυρό σας:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Γερμανό για την συνδρομή του στο Πρωτοδικείο μας και που αφορούσε την ενίσχυση με ικανή ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης.

Η ποσότητα πετρελαίου που εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, δυστυχώς δεν κάλυψε χρονικά την περίοδο του χειμώνα και έτσι βρεθήκαμε στην δύσκολη θέση της λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου χωρίς την κατάλληλη θέρμανση.

Για μία ακόμη φορά ο Σεβασμιότατος επέδειξε υψηλά αντανακλαστικά και σε αίτημά μας απάντησε άμεσα θετικά και σε χρόνο ρεκόρ κάλυψε τις ανάγκες θέρμανσης του Πρωτοδικείου μας.

Οφείλουμε για το λόγο τούτο και την συνεχή ανταπόκριση του Μητροπολίτη μας σε προγενέστερα αιτήματά μας να δηλώσουμε δημόσια πλέον τις ευχαριστίες μας και τον απόλυτο σεβασμό μας. Είναι γνωστή σε όλους η κοινωνική προσφορά της Μητρόπολης Ηλείας και η αγάπη του ποιμενάρχη μας προς όλους.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Μαρίνος Σκανδάμης ρίχνει το γάντι σε Μοίραλη, Σολωμού και τους ζητά να τοποθετηθούν δημόσια κατά Σβόλη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Οπαδοί του Αν. Γκοτσόπουλου κατά Χρυσόστομου: Ο Μητροπολίτης θέλει τους ιερείς μουγκούς και το ποίμνιο χωρίς ενημέρωση;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποια είναι η ποινή για χρήση κινητού από τον οδηγό

Nikoleta