Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Το νόημα της επίσκεψης Καρβέλη στην Αμαλιάδα

Σημαντικές πρωτοβουλίες έχει αναλάβει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και αναπληρωτής Δημάρχου δήμου Ήλιδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να επανέλθει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας στην πρότερη κατάσταση λειτουργίας του.
Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα έχει σειρά συναντήσεων και το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποίησαν νέα συνάντηση στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και εν συνεχεία ο διοικητής επισκέφθηκε και τα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α., όπου και ενημερώθηκε για την δράση του Συλλόγου. 

O κ. Καρβέλης επισκέφθηκε τη Νοσηλευτική Μονάδα και συναντήθηκε με τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο και την διοικήτρια κα Ειρήνη Αγγελάκου.
Ακολούθως επισκέφθηκε τα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. όπου και ενημερώθηκε για το σκεπτικό δημιουργίας του Συλλόγου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται, τόσο από τον ίδιο τον πρόεδρο όσο και τα υπόλοιπα μέλη, για την στήριξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας αλλά και γενικότερα την ενίσχυση των μονάδων υγείας στο Νομό Ηλείας.
Ο κ. Παπαδάκος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Καρβέλη για όλα τα ζητήματα.

Παρόμοια Άρθρα

Τι συζήτησαν για την Πιτίτσα;

Δημητρίου

Σπ. Μυλωνάς: «Σας παρακαλώ, μην πηγαίνετε για μπάνιο σε Καλογριά, Κουνουπέλι, Γιανισκάρι»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποιος χαρακτήρισε βλάκα, τρελό και άρρωστο τον Κριστιάνο!

Χρήστος Βεργαναλάκης