Patra News
Slider Ελλάδα

Συνελήφθη 33χρονος για την υπόθεση της 12χρονης – Είχε βιάσει δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής

Ένας 33χρονος άνδρας συνελήφθη μετά από έκδοση εντάλματος, καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές ταυτοποιήθηκε ότι έναντι αμοιβής, δύο φορές είχε μετά από ραντεβού βιάσει τη 12χρονη κοπέλα στον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, δύο ακόμη άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση ΠροστασίαςΑνηλίκων υποστηρίζοντας ότι διαδικτυακά είχαν μιλήσει στο συγκεκριμένο σάιτ με την 12χρονη, όπου όμως δεν γνώριζαν, όπως υποστήριξαν, ότι ήταν 12 ετών και αφού κατέθεσαν ενόρκως αποχώρησαν.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης είναι καταιγιστικές, καθώς οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει κι άλλα άτομα, πέρα από αυτά που ήδη κατηγορούνται, αφού τα στοιχεία τους βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα άτομα που φέρεται να έχει περιγράψει η 12χρονη φέρεται να συνόδευε το παιδί σε κάποια από τα ραντεβού βιασμού. Το εν λόγω άτομο φέρεται να λέγεται «Μιχάλης».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει δείξει φωτογραφίες τριών – τεσσάρων ανδρών στο παιδί. Δεν είναι «επώνυμοι» σε αντίθεση με τη φημολογία που υπάρχει. Οι Αρχές έδειξαν φωτογραφίες σε μια από τις δυο πρώτες καταθέσεις του κοριτσιού και εκείνο τους αναγνώρισε.

Παράλληλα, η ανήλικη «έδωσε» περιγραφή και τα μικρά ονόματα τουλάχιστον τεσσάρων ανδρών που σύμφωνα με την κατάθεσή της, την κακοποίησαν σεξουαλικά, πέραν των Ηλία Μίχου και Ιωάννη Σοφιανίδη.

Ταυτόχρονα, οι αρχές φαίνεται πως έχουν εστιάσει και σε ένα «πρόσωπο κλειδί» στην υπόθεση, το οποίο φαίνεται να είχε καθημερινή επαφή με τον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, λόγω της στενής επαγγελματική συνεργασίας που είχαν.

 

Παρόμοια Άρθρα

«Αλλάζω συσκευή»: Θα υπάρξει πρόβλημα με την τοποθέτηση των κλιματιστικών του προγράμματος

Nikoleta

«Μεγάλος σεισμός και τσουνάμι στο Αιγαίο» – Η πρόβλεψη επιστήμονα που σοκάρει

Nikoleta

Ο Δένδιας «τα ‘χωσε» στον Μπογδάνο για τις ακροδεξιές θέσεις του!