Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Συνάντησαν τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και «τα ‘χωναν» στο διοικητή Αγρινίου!

Συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Ελ. Φιλιπποπούλου, πραγματοποίησε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Από το Εργατικό Κέντρο εκφράστηκαν αρκετοί προβληματισμοί σε σχέση με τη πληρότητα των θέσεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Από την πλευρά της η διοικήτρια του Νοσοκομείου ενημέρωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναλάβει τα καθήκοντα του νέος ορθοπεδικός και σε διάστημα περίπου δύο μηνών θα αναλάβει και μόνιμος καρδιολόγος στην αντίστοιχη κλινική.

Παράλληλα, έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες για νέο ακτινοδιαγνώστη και για νέους ιατρούς για τη μονάδα τεχνητού νεφρού. Ακόμη, η θέση του οφθαλμιάτρου καλύπτεται αλλά έχει κατατεθεί αίτημα για τη κάλυψη της θέσης καθώς ο νυν οφθαλμίατρος συνταξιοδοτείται σύντομα.

Ωστόσο το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή του με αφορμή αυτή τη συνάντηση κάνει λόγο για μεθοδεύσεις από την πλευρά του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, Μ. Σερασκέρη.

«Πληροφορηθήκαμε» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο «ότι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου αποφάσισε την αποδυνάμωση με τη μορφή προσωρινότητας με τη μετακίνηση της μοναδικής παρασκευάστριας από το νοσοκομείο Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Καταγγέλλουμε αυτές τις μεθοδεύσεις οι οποίες συνεχίζονται».

Παρόμοια Άρθρα

Τέλος & επίσημα οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους -Ελεύθερη & η κυκλοφορία τη νύχτα

Nikoleta

Το Ψαροφάι θα μείνει χωρίς νερό την Τρίτη…

Δημητρίου

Η Παναγία Τρυπητή στη φυσική της θέση

Δημητρίου