Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Συγκλονιστική ανάρτηση-μαρτυρία γιατρού του Νοσοκομείου Αμαλιάδας!

Μια ανάρτηση πραγματική γροθιά για το Σύστημα Υγείας έκανε ο επιμελητής γιατρός στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας Βαγγέλης Δημητρόπουλος! Μια ανάρτηση που θα ήταν καλό να φτάσει άμεσα σε γνώση και του Βασίλη Κικίλια και του Γιάννη Καρβέλη και πολλών ακόμα.
Αφορμή, ο σοβαρός τραυματισμός ενός μικρού παιδιού χθες στην Ηλεία, το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Διαβάστε την συγκλονιστική ανάρτηση-εξομολόγηση του γιατρού:

Τούτη την ώρα που γράφονται τα λόγια αυτά, με δάκρυα στα μάτια, ένα παιδί 7 χρόνων δίνει την μάχη της ζωής του, στην εντατική παίδων, του Πανεπιστημιακο Νοσοκομείου Πάτρας, και μακάρι να την κερδίσει.. Και θα την κερδίσει γιατί χτες, όταν μεταφέρθηκε στο Ταπεινό κ χιλιοχτυπημενο, νοσοκομείο Αμαλιάδας, η ανθρωπιά, το μεγαλείο, κ η ιατρικη ευσυνειδησια, χτύπησαν κόκκινο..
Οφείλω να πω, γιατί πρέπει να ακουστεί ένα μεγάλο Μπράβο, στους γιατρούς που παρέλαβαν το παιδί, την Δήμητρα, και τον Φώτη, μα πιο πολύ στην Ατζελινα, την αναισθησιολογο, η οποία δεν εφημέρευε και ήταν στην θάλασσα, και στο κάλεσμα της έτρεξε κ διασωληνωσε το παιδι, αλλά κ στην Γιοβανα την ακτινολόγο, που κ αυτή δεν εφημέρευε, και κλήθηκε καιήρθε κι έκανε τις απαραίτητες ακτινολογικες εξετάσεις, και πλέον το παιδάκι με ασφάλεια μεταφέρθηκε εκεί που έπρεπε, με την συνοδεία της γιατρού που δεν εφημερευε.
Αυτοι είναι οι γιατροί του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Αυτό το νοσοκομείο βρίσκεται στον τελειωμό του, αυτό το νοσοκομείο θέλουμε να κάνει την επανεκκίνηση του.. Χτες ο Διονύσης, αύριο κάποιο άλλο παιδί, κάποιος συνανθρωπος…
Ειλικρινή κ δυνατά κ βροντερα και φωναχτά Μπράβο».

Παρόμοια Άρθρα

Ανδρ. Λάζαρης (παράταξη Καρπέτα): Η συγκάλυψη έχει αρχίσει. Πόσοι είναι οι νεκροί μέχρι τώρα;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Σεμίνα Διγενή αποκαλεί τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό των καταστροφών και μιλάει για προδιαγεγραμμένο κυβερνητικό έγκλημα!

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία

Nikoleta