Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ηλείας οι Σύλλογοι Εργαζομένων Δήμων Αμαλιάδας και Ζακύνθου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. και τους Εργαζόμενους των Συλλόγων Δήμων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και Δήμου Ζακύνθου για την βοήθεια μεγάλης ποσότητας ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Ηλείας.
Συγκινητική η ανταπόκριση στην πρόσκληση των Συλλόγων να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους των περιοχών που δοκιμάστηκαν με τραγικές συνέπειες από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών. Εκατοντάδες συνάδελφοι μας από τους Δήμους έσπευσαν να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης, αποδεικνύοντας με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η αλληλεγγύη και η ατομική ευθύνη είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τοπικής κοινωνίας μας.
Ήδη την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και σήμερα 17 Αυγούστου 2021 αντιπροσωπεία του Δήμου Ζακύνθου με φορτηγά αυτοκίνητα της Υπηρεσίας των Δήμων μετέφεραν τα είδη στο Δήμο Πύργου (Πάρκο Ξυστρή), με αποδέκτη το Γραφείο Εθελοντισμού.

Παρόμοια Άρθρα

Αυτές οι παραλίες πήραν Γαλάζια Σημαία σε Αχαϊα και Ηλεία

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΠΑΤΡΑ: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Τσιγκρής σε Λίβανο: “Άμεση ανάγκη στήριξης αμπελοκαλλιεργητών και σταφιδοπαραγωγών…”

Nikoleta