Patra News
Slider Ελλάδα

Στον ανακριτή ο αντιδήμαρχος για την απίστευτη…γαϊδουριά του! ΒΙΝΤΕΟ

Στον ανακριτή για να απολογηθεί ο αντιδήμαρχος Ζίτσας, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε γάιδαρο.

Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν είχε καταλάβει ότι έσερνε το άτυχο ζώο με το αγροτικό του για περίπου ένα χιλιόμετρο, υποβάλλοντας το ζώο σε έναν απίστευτο βασανισμό ενώ οι αδιανόητες εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχουν οδηγήσει άτομα που δραστηριοποιούνται στην αυτοδιοίκηση να ζητούν την αποπομπή του.

Το περιστατικό συνέβη στο Γραμμένο Ιωαννίνων και ο αντιδήμαρχος συνελήφθη κατόπιν καταγγελιών κατοίκων που αντίκρισαν τον δρόμο πλημμυρισμένο με αίματα από το άτυχο γαϊδουράκι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αντιδήμαρχος ανέφερε πως «ο γάιδαρος είναι μια χαρά δεν έπαθε τίποτα και απομακρύνθηκε σε παρακείμενο κτήμα».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε πως έγινε ατύχημα και δεν κακοποίησε το ζώο, το οποίο, όπως είπε, έσερνε χωρίς να το αντιληφθεί. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια κατοίκων του Γραμμένου οι οποίοι είδαν τον δρόμο στο χωριό τους να πλημμυρίζει από αίματα. Η εικόνα στον δρόμο αρκετές ώρες μετά μαρτυρά όλα όσα υπέστη το ζώο, η τύχη του οποίου αγνοείται.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ιωαννίνων, Ευαγγελία Κρουστάλη είπε ο αντιδήμαρχος είναι κτηνοτρόφος και έχει στην κατοχή του πάρα πολλά ζώα, τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Σχετικά με το ζώο που έσερνε ο αντιδήμαρχος, η πρόεδρος είπε πως δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν ζει: «Ζήτησα από την αστυνομία να πάμε να εξετάσουμε και με δικό μας γιατρό το ζώο» δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε πως εις βάρος του αντιδημάρχου έχουν γίνει καταγγελίες για κακοποίηση ζώων και μόλυνση του περιβάλλοντος, καθώς πέταγε τα υπολείμματα των ζώων όπου έβρισκε».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Τι δεσμεύτηκε να μεταφέρει στην Κεραμέως ο Τσιγκρής

Χρήστος Βεργαναλάκης

Απίστευτη απόφαση της Κυβέρνησης: θέλεις οδοντίατρο; Οι εμβολιασμένοι με ράπιντ, οι ανεμβολίαστοι με μοριακό!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συνεχίζονται οι έρευνες για το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στο Νεπάλ = Βίντεο νεκρού επιβάτη που σοκάρει

Γιώργος Αθανασόπουλος