Patra News
Slider Ελλάδα

ΣΟΚ: Τρεις σερίφηδες με φασιστική νοοτροπία συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη μετανάστες ως εμπρηστές και τους κλείδωσαν ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης κρατούνται και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι τρεις πολίτες που με δική τους πρωτοβουλία είχαν «συλλάβει» μετανάστες κατηγορώντας τους ότι βάζουν φωτιές.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο έχει τραβηχτεί στον Έβρο και σε αυτό φαίνονται πολίτες στο ρόλο του σερίφη να έχουν κλειδώσει μετανάστες σε καρότσα τρέιλερ τους οποίους κατηγορούν για τις πυρκαγιές.

Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο ακούγεται να λέει ότι πρόκειται για «25 κομμάτια» καλώντας ταυτόχρονα τους κατοίκους να οργανωθούν, να τους μαζέψουν γιατί θα «μας κάψουν».

Ενας Αλβανός, ο Απόστολος Τότα που ζει στην Αλεξανδρούπολη, φέρεται να αιχμαλώτισε και κρατούσε παράνομα μετανάστες σε ένα τρέιλερ και καλούσε τον κόσμο σε πογκρόμ κατά των μεταναστών.
Τον συνέλαβαν τελικά.
Στο τρέιλερ του βρέθηκαν 13 Σύριοι και Πακιστανοί μετανάστες. Συνελήφθησαν άλλοι δυο Ελληνες που φέρονται ότι τον συνέδραμαν στο δύσκολο έργο του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ο πολίτης που συνελήφθη αργότερα αναφέρει: «Κοιμόμαστε. Μια βόλτα από τη Χηλή και έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω μέσα στο τρέιλερ. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπ….. Έχει γεμίσει όλο το βουνό.

Όλο το βουνό έχει γεμίσει γ… την τρέλα τους μέσα. Αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουν. Γεμάτα τα πουρνάρια. Παντού. Αυτό σας λέω, οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε, θα μας κάψουν. Αυτό σας λέω μόνο».

Οι αρχές μετά τις σοκαριστικές σκηνές προσήγαγαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο ενώ προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στη «σύλληψη» των μεταναστών.

Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ και οι τρεις παραπέμπονται στην ελληνική δικαιοσύνη.

στην

Παρόμοια Άρθρα

Νεκροί και οι δύο χειριστές του μοιραίου Canadair στην Κάρυστο

Δείτε πώς…μπάλωσαν μια λακκούβα στην οδό Σουνίου στην Πάτρα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Tι ζήτησε από τον Υφυπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας ο υποψήφιος δήμαρχος Χρ. Χριστοδουλόπουλος

Χρήστος Βεργαναλάκης