Patra News
Slider Ελλάδα

Σε ποια ελληνική ταβέρνα πλήρωσε 700 ευρώ για τρεις χυμούς πορτοκάλι, ένα Aperol Spritz και μια μερίδα καλαμάρια και γαρίδες!

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι «πλήρωσε 520 ευρώ για δυο κοκτέιλ και κάτι αηδιαστικά καλαμαράκια» στη Μύκονο αλλά φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που κάποιος καλείται να βάλει –πολύ- βαθιά το χέρι στην τσέπη στο νησί των ανέμων.

Η νέα καταγγελία που έγινε πριν από λίγες μέρες και αφορά ένα επιχείρηση που έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ από το περσινό κι όλας καλοκαίρι.

Η εν λόγω επιχείρηση που βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, δέχεται σωρεία αρνητικών κριτικών στο TripAdvisor, σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και η ίδια η ιστοσελίδα έχει αναγκαστεί να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως «μπορεί να θέλετε να κάνετε επιπλέον έρευνα για πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επιχείρηση, όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας».

Ενδεικτική είναι η καταγγελία ενός Ιταλού τουρίστα, ο οποίος αποφάσισε να απολαύσει το μπάνιο του, μαζί με την παρέα του, στην εν λόγω επιχείρηση.

Ωστόσο, εξοργίστηκε, όταν είδε την απόδειξη μετά την παραγγελία που έκανε.

Έτσι, αποφάσισε κι εκείνος να δημοσιεύσει μια κριτική στο TripAdvisor, χαρακτηρίζοντας τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «κλέφτες».

Ο πελάτης από την Ιταλία τόνισε μάλιστα πως δεν είχε ενημερωθεί κανείς για τις τιμές και ως εκ τούτου σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως πρέπει να πληρώσει πάνω από 700 ευρώ για τρεις χυμούς πορτοκάλι, ένα Aperol Spritz και μια μέτρια μερίδα καλαμάρια και γαρίδες!

«Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες και κλέφτες της Μυκόνου. Προσφέρουν το φαγητό χωρίς να εξηγούν τις λεπτομέρειες. Βλάπτουν την εικόνα της Μυκόνου» έγραψε χαρακτηριστικά στο TripAdvisor.

Ο πελάτης κατέληξε πως ήταν έτοιμος να καλέσει την αστυνομία για τη χρέωση, αλλά δεν είχαν χρόνο καθώς χρειαζόταν να επιστρέψουν στο πλοίο τους – αν και συμβούλευσαν άλλους επισκέπτες ότι υπήρχαν πολύ φθηνότερες επιλογές στο νησί.

Μάλιστα, δημοσίευσε και την απόδειξη που επιβεβαιώνει το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει.

Παρόμοια Άρθρα

Η Πυροσβεστική ανακαλεί όλες τις άδειες των ένστολων σ’ όλη την Ελλάδα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Το μήνυμα του Φωκίωνα Ζαϊμη σε φίλους και συνεργάτες

Δημητρίου

Άρπαξαν 500.000 ευρώ επιχείρηση μέσω παραπλανητικού e-mail

Nikoleta