Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Σάλος και οργή για τις…κοντές Γέφυρες στην Αιγιάλεια που φράζουν το δρόμο στα Πυροσβεστικά!!!

Σάλος έχει ξεσπάσει κατά των εργολάβων που είχαν τη…φαιενή ιδέα να φτιάξουν και στις Καμάρες και στα Νικολέικα κοντές γέφυρες ώστε να μην μπορούν να περάσουν Πυροσβεστικά Οχήματα!!! Χθες, τις ώρες της κόλασης, Πυροσβεστικά δεν μπορούσαν να περάσουν, έκαναν κύκλο και χανόταν πολύτιμος χρόνος!!!
Η αρχιτέκτων και γνωστό στέλεχος φορέων της Αν. Αιγιάλειας, και ιδιοκτήτρια του Ζαρούχλα Ιν, Μαρία Οικονομοπούλου, έγραψε: «Είχα γράψει πριν από καιρό, με αφορμή τις συζητήσεις για τις περιφράξεις στο Μάτι, ότι την μεγαλύτερη περίφραξη μάς έχουν κάνει η Ολυμπία Οδός και η Εργοσε. Τώρα με την φωτιά στην Δυτική Αιγιάλεια, το πρόβλημα φάνηκε καθαρά. Κοντές οι γέφυρες, δεν επέτρεπαν στα πυροσβεστικά να περάσουν από κάτω τους. Στενες οι υπόγειες διαβάσεις, κλειστές στροφές, και λίγες οι διαβάσεις έχουν αφήσει στην Αν Αιγιάλεια τα παραπάνω έργα . Διαβάσεις που ενώνουν τους επαρχιακούς δρόμους και τα χωριά μας με την Παλαιά Εθνική οδό.
Τα ΙΧ δυσκολεύονται να τις διαβούνε, πόσο μάλλον τα πυροσβεστικά.
Χρειάζεται να ξαναπούμε για τους ακαθαριστους δασικούς δρόμους, για τον μοναδικό δρόμο Ζαρουχλας Φενεού που διασχίζει το δάσος και που είναι απροσπέλαστος για πυροσβεστικά οχήματα;
Απλά ζούμε με την ελπίδα ότι “αχρείαστοι να είναι”…
( να συμπληρώσω ότι καλό είναι να αφήνουμε και εμείς λίγο μεγαλύτερο πλάτος στους δρόμους, να βάζουμε και κανέναν φράχτη λίγο παραμέσα)».

Παρόμοια Άρθρα

Έτσι θα καταλάβετε αν παρακολουθούν το κινητό σας

Nikoleta

Θρίλερ στη Καβάλα: Βρέθηκε σορός γυναίκας στο λιμένα Κεραμωτής

news

ΠΕ Ηλείας: συνεδριάζει σήμερα το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας

Χρήστος Βεργαναλάκης