Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πυρ και μανία ο Χρυσόστομος με το ντου των αντιεμβολιαστών! Εκτεθειμένος ο «επαναστάτης» πατήρ Γκοτσόπουλος του Αγ. Νικολάου…

Πολύ ενοχλημένος ήταν ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος με το ντου χθες στην Επισκοπή της Μητρόπολης από τους διαδηλωτές-αντιεμβολιαστές που πήγαν κάτω απ’ το σπίτι του και του ζητούσαν επιτακτικά να βγει στο μπαλκόνι να αφορίσει τα εμβόλια!!!
«Δεν έχω να πω και να σχολιάσω τίποτα. Είδατε τι συνέβη, μπορείτε να κρίνετε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας» είπε.
Αντιεμβολιαστές που συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Επισκοπή της Μητρόπολης για να καλέσουν τον Μητροπολίτη να βγει στο μπαλκόνι. Όχι για να τους ευλογήσει, αλλά για να … αφορίσει τα εμβόλια, κάτι που αυτός δεν έκανε, γεγονός που τους εξόργισε με αποτέλεσμα να «πέσουν» συνθήματα κατά του Ιερώνυμου και όσων συμφωνούν μαζί του.
Παρών ήταν και ο πατήρ Αναστάσιος Γκοτσόπουλος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και ακολούθησε ο Ακάθιστος.
Ο Μητροπολίτης Πατρών σε συνάντηση του προ ημερών με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, είχε δηλώσει ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος. Φαίνεται πως εξαιτίας αυτής της δήλωσης δέχθηκε την επίθεση.

Παρόμοια Άρθρα

Ετοιμοι για κινητοποιήσεις οι Αχαιοί γιατροί

Δημητρίου

Η δικογραφία για το κύκλωμα κοκαΐνης – Οι διάλογοι που «καίνε» τον Θέμη Αδαμαντίδη

Γιώργος Αθανασόπουλος

Ο ΝΟΠ πρώτη νίκη για το 2022

Δημητρίου