Patra News
Slider Ελλάδα

Πυροβόλησε αγριογούρουνο και τα σκάγια βρήκαν μια γειτόνισσά του που σώθηκε από θαύμα

Παραλίγο τραγωδία στο Κρυονέρι Διονύσου, όταν ένας άνδρας που βγήκε να κυνηγήσει ένα κοπάδι από αγριογούρουνα στην περιοχή, πυροβόλησε προς το μέρος τους, αλλά «κατάφερε» να τραυματίσει μια γειτόνισσά του.

Το αναπάντεχο περιστατικό συνέβη αργά χθες το βράδυ, όταν κάτοικος της περιοχής αποφάσισε να βγει για παράνομο κυνήγι με την καραμπίνα του, καθώς το εν λόγω κοπάδι από αγριογούρουνα κατεβαίνει μέχρι τον Διόνυσο, αναζητώντας τροφή.

Ωστόσο, όταν τα εντόπισε και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους, σκάγια από το όπλο του χτύπησαν και μια γυναίκα, ευτυχώς ελαφρά, η οποία, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε από το σπίτι της για να δει τι συνέβαινε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη επιτόπου, έχοντας, πάντως προλάβει να σκοτώσει ένα αγριογούρουνο και να τραυματίσει ένα ακόμη.

Η υπεύθυνη ζωοφιλίας του δήμου Διονύσου, Μαρία Αντωνοπούλου, έκανε λόγο για εμπόλεμη ζώνη. «Χωρίς δόση υπερβολής τα βράδια, ειδικά τώρα που λείπει αρκετός κόσμος σε διακοπές, φοβάσαι να βγάλεις το σκύλο σου βόλτες στις ρεματιές του Κρυονερίου από τους πυροβολισμούς.

Λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Αν και ο δήμος Διονύσου έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους δημότες ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί λαθροθηρίες, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν δυστυχώς, λες και δεν έχουν λεφτά να πάνε στο κρεοπωλείο να αγοράσουν κρέας», είπε σχετικά.

 

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε ο πατριός του 39χρονου που σκότωσε τη νονά του, μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος

Χρήστος Βεργαναλάκης

Γιατί προχωράμε στην άρση των μέτρων για τον κορονοϊό

Nikoleta

Φοβεροί σταυροί από τους μαθητές των Κατηχητικών του Αγίου Νεκταρίου

Δημητρίου