Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Προφυκίστηκε ο δράστης των πυροβολισμών στα Μποζαϊτικα στις 3 Γενάρη

Προφυλακίστηκε ο «πιστολέρο» των Μποζαϊτίκων γιατί κρίθηκε επικίνδυνος.

Ο «πιστολέρο» είναι γνωστό πρόσωπο στις Αρχές και έχει απασχολήσει αρκετές φορές με τη δράση του με μία από τις πρόσφατες περιπτώσεις αυτή της Κυριακής 3ης Ιανουαρίου 2021 όταν στην περιοχή των Μποζαϊτίκων εκτυλίχθηκαν σκηνές από αστυνομική ταινία.

Ο 40χρονος δράστης του περιστατικού πέρασε σήμερα το κατώφλι του Ανακριτή για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το συμβάν, με τον Ανακριτή να κρίνει πως πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος καθώς η πράξη του είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, αναγνωρίζοντας την ταυτότητα του δράστη από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Στο σημείο είχαν βρεθεί κάλυκες, καθώς είχε πυροβολήσει τουλάχιστον πέντε φορές.

Ο δράστης με το όχημά του ακολουθούσε το προπορευόμενο όχημα από το ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δ.Τόφαλος» και μόλις διαπίστωσε ότι έχει σταματήσει σε επόμενο φανάρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του με απειλητικές διαθέσεις.

Μόλις ο καταδιωκόμενος τον αντιλήφθηκε ξεκίνησε αναπτύσσοντας ταχύτητα, και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του, χωρίς όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία να τον τραυματίσει αφού ο πρώτος κατάφερε να διαφύγει. Μετά την πράξη του ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν σύντομα να διακριβώσουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο δράστης.

Παρόμοια Άρθρα

Πανηγυρίζει η Παναχαϊκή, αλλά τα ΜΑΤ έδειραν πατρινούς οπαδούς….

Εγινε κόλαση στην εκδήλωση με Κατσανιώτη

Δημητρίου

ΣΑΝ ΘΑΥΜΑ: Επανέφεραν στη ζωή βρέφος που είχε χάσει τις αισθήσεις του