Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Προτιμούν να ρισκάρουν τη δουλειά τους παρά να κάνουν το εμβόλιο!!!

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και των αναστολών εργασίας, πραγματοίησαν χθες έξω από τα γραφεία της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα, ανεμβολίαστοι υγειονομικοί υπάλληλοι από όλη την Περιφέρεια

Η συγκέντρωση δεν είχε κάποια «επίσημη» εκπροσώπηση, ωστόσο υπήρχαν πανό από συλλόγους εργαζομένων σε νοσοκομεία της περιοχής, όπως του «Αγ. Ανδρέα», του ΠΓΝΠ, των Ιωαννίνων, του Αργους, κ.ά. και ολιγομελής ομάδα εργαζομένων, συναντήθηκε με τον διοικητή Γιάννη Καρβέλη για να καταθέσει τις αντιρρήσεις της.

Επρόκειτο κατά κύριο λόγο για εργαζόμενους από διοικητικούς, τεχνικούς και παραϊατρικούς τομείς νοσοκομείων, που απειλούνται τώρα με αναστολή εργασίας, γιατί προφανώς δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και παρά τις διαβεβαιώσεις της πολιτείας και επίσημων επιστημονικών φορέων για την ασφάλεια των εμβολίων, εξακολουθούν να εκφράζουν φόβους για πιθανές παρενέργειες και μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία τους.

Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν και αντιεμβολιαστές από άλλους επαγγελματικούς χώρους, που πρωτοστατούν τελευταία στις συγκεντρώσεις της πλατείας Γεωργίου.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι «δεν μας λένε την αλήθεια», έχουν υιοθετήσει απόψεις που κυριαρχούν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, διαδίδουν ανυπόστατες φήμες για μη καταγεγραμμένες περιπτώσεις παρενεργειών ή και θανάτων από εμβόλιο και όλα αυτά, καλυμμένα με τον μανδύα ότι «δεν τάσσονται κατά των εμβολίων, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας».

Η κατάσταση πλέον δείχνει να έχει ξεφύγει. Μπροστά σε αυτή την επικίνδυνη συνθήκη, προφανώς υπάρχουν ευθύνες σε πολλές πλευρές που προσπάθησαν να «παίξουν» με τη δημόσια υγεία, για διαφορετικά συμφέροντα και οφέλη.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

ΜΕΓΑΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ “ΠΟΛΥΕΔΡΟ” ΚΑΙ ACHAIA CLAUSS

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Ξεκίνησε η έκδοση προσωπικών πιστοποιητικών ψηφιακής υπογραφής διάρκειας τριών ετών

Nikoleta

Χρ. Νικολάου: Είναι χρέος και καθήκον μας να θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας

Χρήστος Βεργαναλάκης