Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΠΕ Ηλείας: συνεδριάζει σήμερα το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας

 

Σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, οι εκπρόσωποι των τακτικών μελών του Σ.Ο.Π.Π (φορέων, αρχών, υπηρεσιών, συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων), θα συζητήσουν για τον σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού, περιόδου 2021-2022. Στην έναρξη, θα γίνει και ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2021.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, βάσει της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.57069/17-9-2021 – ΦΕΚ Β΄ 4337. Ειδικότερα, oι συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία, χωρίς τον περιορισμό ατόμων, πρέπει να είναι αποκλειστικά πλήρως εμβολιασμένοι (παρ. 2 του άρθρου 10), ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, (παρ. 3 του άρθρου 10), τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού

Παρόμοια Άρθρα

Απατες με τον ΦΠΑ σε φαστ φουντ στην Πάτρα

Δημητρίου

Στις πίτες πρώτη η υφυπουργός, αλλά στις εκκλησίες απούσα…

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου στο Ευηνοχώρι στην κηδεία της γυναίκας του πατέρα Αθανάσιου Αραπογιάννη

Χρήστος Βεργαναλάκης