Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πήραν φωτιά τα Ψηλαλώνια. Κάηκε ολοσχερώς το Abbey!

Ολοσχερώς καταστράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γνωστή καφετέρια ABBEY που στεγάζεται στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα, ακούστηκαν εκρήξεις και το στέκι της νεολαίας παραδόθηκε στις φλόγες.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε στις έξι τα ξημερώματα, αφήνοντας πίσω της ανυπολόγιστη ζημιά. Παράλληλα., ζημιές υπέστη και το “Παναχαϊκό”.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη σε φιάλη υγραερίου, πιθανόν σόμπα και στη συνέχεια η μία σόμπα μετά την άλλη εκρύγνητο. Αποτέλεσμα όλο το μαγαζί να παραδοθεί στις φλόγες. Ζημιές έγιναν και στι διπλανό κατάστημα το Παναχαϊκόν στην πλευρά που γειτνιάζει με το Abbey. H Πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει την φωτιά στις 6 τα ξημερώματα.

Η ζημιά ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. To Αbbey είναι ένα από τα πιο γνωστά καφέ της Πάτρας και από τα πιο δημοφιλή στις προτιμήσεις του κοινού. Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης του Ιερώνυμος Γιακουμάτος. Στο σημείο βρίσκονταν όλη τη νύχτα και εργαζόμενοι του καταστήματος που έμαθαν για την καταστροφή και έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

Παρόμοια Άρθρα

“Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας” την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στο act

Καρβουνιάρης

Ανασύρθηκε νεκρός ο 30χρονος που πήδηξε από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Δημητρίου

Πάτρα: είχε ανοιχτό το μαγαζί του ξημερώματα και είχε μέσα και ανεμβολίαστο πελάτη!

Χρήστος Βεργαναλάκης