Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πέθανε η Μαρία Μάγγου, πένθος στον Αλισσό

Μία πολύ αναγνωρίσιμη γυναίκα στην Πάτρα, κερκυραία στην καταγωγή, έφυγε από τη ζωή το πρωί της παρασκευής. Η Μαρία Θεοτ. Μάγγου, σε ηλικία 71 ετών.
Η Μαρία Μάγγου πάλευε γενναία με τον καρκίνο και άντεχε. Είχε μάθει άλλωστε να παλεύει για τη ζωή και να βγαίνει νικήτρια από πολύ μικρή. Όταν στα 29 της χρόνια υπέστη απανωτά ισχαιμικά επεισόδια μετά τη γέννηση του λατρεμένου της γιου Θόδωρου Μάγγου. Κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ακόμη πιο δυνατή. Γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, σε κέρδιζε με το Κερκυραϊκό της ταμπεραμέντο, αφού η καταγωγή της ήταν από το όμορφο νησί του Ιονίου.
Μαζί με τον σύζυγό της Μιχαήλ Μάγγο, διατηρούσαν επί πολλά χρόνια, μια από τις επιτυχημένες εμπορικές επιχειρήσεις στην Πάτρα. Αργότερα, επέλεξαν να διαμείνουν μόνιμα στο σπίτι τους στον Αλισσό, μεγαλώνοντας με πολλή αγάπη και φροντίδα το μοναχοπαίδι τους.
Πριν από πέντε χρόνια, η Μαρία Μάγγου διαγνώστηκε με καρκίνο. Είχε ήδη προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν όπως και ο σύζυγός της Μιχαήλ.
Προ ημερών, η Μαρία χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Το πρωί της Παρασκευής “έσβησε” αφήνοντας απαρηγόρητους τον αγαπημένο της σύζυγο και τον λατρεμένο της γιο.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Παρόμοια Άρθρα

Φ. Ζαΐμης: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλκει διεθνείς διοργανώσεις και πολλές μορφές αθλητικού τουρισμού»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ν. Μοίραλης για την εκδήλωση στο Αίγιο: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, πάμε για μεγάλο ποσοστό στην Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Λιολιώ Κολυπέρα: Μια νικήτρια της ζωής, έχασε την τελευταία μάχη…

Χρήστος Βεργαναλάκης