Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο υιός Μαστρονικολής στα χνάρια πατέρα και μητέρας!

Ο Νίκος Μαστρονικολής, καθηγητής στην Κλινική ΩΡΛ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και η Αννα Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, καμαρώνουν το γιο τους Στέλιο που πήρε πτυχίο και ορκίστηκε από την Ιατρική Σχολή Κρήτης.
Ο πατέρας έγραψε συγκινημένος: Στέλιο μου, τίτλοι τέλους σήμερα μιας ιδιαίτερα επίπονης αλλά και συνάμα μοναδικής και ανεπανάληπτης προσπάθειας. Μου φαίνεται σαν χθες που κατεβήκαμε στο Ηράκλειο, πατέρας και γιος, με όλο σου το νοικοκυριό να χωράα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου….
Οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος, η επιμονή, η συνέπεια και η προσήλωση στο στόχο σου, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα δίνοντας τον όρκο του Ιπποκράτη, έβαλες στη ζωή σου εκτός από τον Χριστό και άλλες δύο θεότητες, τον Ασκληπιό και την Υγεία. Δέσμευση σοβαρή και υπεύθυνη να φροντίζεις την υγεία των συνανθρώπων σου και να ασκείς την επιστήμη και την τέχνη σου με αξιοπρέπεια. Η χαρά, η συγκίνηση και η περηφάνια που μας δινεις δεν μπορεί να χωρέσει σε αυτές τις λίγες γραμμές που γράφω. Είσαι μαχητής και είμαι σίγουρος ότι στο νέο σου ξεκίνημα από δω και στο εξής θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Πέτα όσο πιο ψηλά μπορείς αγόρι μου και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα. Να σε έχει ο Θεός καλά να αγωνίζεσαι τον τίμιο αγώνα της ζωής και εμάς για να σε καμαρώνουμε.
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μιαν επιτυχημένη σταδιοδρομία και μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Θα είμαι δίπλα σου για ότι χρειαστείς».

Παρόμοια Άρθρα

Πήρε φωτιά το…κέντρο των Λεχαινών

Χρήστος Βεργαναλάκης

Φοβερός ο τύπος στην Κ. Αχαγιά: έκανε πάρτι με 150 άτομα, μουσική στο φουλ και έκλεισε και το δρόμο με δύο ψησταριές!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Το ΠΑΣΟΚ Ηλείας είχε τετ α τετ με τους Εμπορικούς Πύργου και Ηλιδας

Χρήστος Βεργαναλάκης