Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ο Νίκος Καρακίτσος στηρίζει ανοιχτά Αντώνη Κουνάβη για πρόεδρο στη ΝΟΔΕ

Με ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας (πρώην ΝΟΔΕ) Νίκος Καρακίτσος εκφράζει ανοιχτά την στήριξή του στις προσεχείς εκλογές για νέα διοίκηση στη ΝΟΔΕ Αχαϊας (ΔΕΕΠ), στον Αντώνη Κουνάβη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΔΕΕΠ Αχαΐας που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου. Έπειτα από σειρά δεκαετιών ενασχόλησής μου με κοινά εγώ έκλεισα τον κύκλο μου και ευχαριστώ όλες και όλους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζατε τις δράσεις μου και το όραμά μου! Αντ’ αυτού παραδίδω την σκυτάλη στον εγγονό μου Νίκο Καρακίτσο τον νεότερο, ο οποίος θα συμμετέχει στις εκλογές στο πλάι του κ.Αντώνη Κουνάβη.”

Ο Αντώνης ο Κουνάβης εκτός από την προσωπική φιλία που μας συνδέει και τον εκτιμώ απεριόριστα ως άνθρωπο, είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του τόπου μας. Γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τις ελλείψεις της Αχαΐας και είμαι σίγουρος πως από την θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας θα προσφέρει στα μέγιστα στο χώρο μας και στον τόπο μας γιατί έχει αποδείξει με τη δράση του ότι είναι ακούραστος εργάτης. Γι’ αυτό και του έχω και απεριόριστη εμπιστοσύνη!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ

Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) ΑΧΑΙΑΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Παραγωγικών Τάξεων ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Αχαϊας.

Παρόμοια Άρθρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Γιώργος Αθανασόπουλος

Νοθευμένα καύσιμα: Πώς καταλαβαίνουμε ότι εξαπατηθήκαμε – Η ζημιά που προκαλούν

Nikoleta

Κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαϊας