Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Κούγιας φωτογραφίζει την Τατιάνα Στεφανίδου για την αποφυλάκιση Λάμπρου Μιχαλόπουλου

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου για αποφυλάκιση του Λάμπρου Μιχαλόπουλου, που αρχικά είχε προφυλακιστεί, ο Αλέξης Κούγιας έκανε δήλωση με την οποία φωτογραφίζει, στον επίλογο, την Τατιάνα Στεφανίδου!!!

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Πριν από λίγη ώρα ο τακτικός Ανακριτής Πατρών κος Ρήγας, που εχειρίζετο την ανάκριση της υποθέσεως, κατόπιν καταγγελίας μιας ανήλικης και της μητέρας της που ισχυρίζετο ότι έκανε ασελγείς πράξεις εις βάρος της, αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του κατηγορουμένου και να διατάξει την αποφυλάκισή του με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυήσεως 2.000 ευρώ και της παρουσίας του μια φορά το μήνα στο Α.Τ. κατοικίας του.

Όπως είναι γνωστό, συνήγορος υπερασπίσεως του κου κατηγορουμένου, μετά την προσωρινή του κράτηση, ανέλαβε ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας μαζί με τον εκλεκτό δικηγόρο του ΔΣ Πατρών κο Χρήστο Τσόλκα.

Ο κατηγορούμενος θα αποφυλακιστεί αύριο το πρωί από τις δικαστικές φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται.

Ο εντολέας μας αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη από παρουσιαστές εκπομπών που τον διέσυραν και τον προκαταδίκασαν, διορίζοντας ακόμη και δικηγόρους εις βάρος του».

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ στην καριέρα μου, η μητέρα μίας καταγγέλλουσας σε τέτοια υπόθεση, δηλαδή κατηγορία για ασέλγεια σε ανήλικη, καλοχτενισμένη και καλοντυμένη, να εμφανίζεται κατ’ αποκλειστικότητα σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου η παρουσιάστρια δείχνει να την έχει προετοιμάσει και μάλιστα της προσφέρει για δικηγόρο την κουμπάρα της.

Αναφέρομαι στην κυρία Τατιάνα Στεφανίδου και την κυρία Παναγοπούλου. Επίσης είναι κατακριτέο ότι την ώρα που συνεδρίαζε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενεφανίζονταν η μητέρα και η δικηγόρος και κουμπάρα της παρουσιάστριας να κατακρίνουν τον κατηγορούμενο, κάτι που πλήττει ακραία το τεκμήριο αθωότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τατιάνα Στεφανίδου το κάνει. Όπως τότε στα Γιάννινα που είχαν βάλει φυλακή έναν άνθρωπο υποτίθεται για φόνο, καμιά πενηνταριά εκπομπές έκανε η κυρία Στεφανίδου και η κουμπάρα της η δικηγόρος και τελικά ο άνθρωπος αθωώθηκε.

Και είχε πληγεί τόσο ανεπανόρθωτα. Με ποιο δικαίωμα αυτή η δικηγόρος που μόνο στην τηλεόραση εμφανίζεται ξαφνικά γίνεται δικηγόρος στην περίπτωση αυτή της Πάτρας; Που την βρήκαν; Δεν την έχω δει ποτέ στα Δικαστήρια παρά μόνο μία φορά στην Πρέβεζα.

Μόνο στην τηλεόραση την βλέπω. Ο Λάμπρος Μιχαλόπουλος εμφανίστηκε με το πρόσωπό του. Και όχι σαν την μητέρα της 14χρονης που ήταν με την πλάτη φροντισμένη με την κόμμωσή της και μάλιστα να έχει δασκαλευτεί από την κυρία Στεφανίδου και την κουμπάρα της»!

Παρόμοια Άρθρα

Σε δίκη για 21 βιασμούς παραπέμπεται ο γυναικολόγος από τη Ρόδο

Nikoleta

Τετ α τετ Κούγια και Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πλεύρης: «Το πηγαίνει σιγά σιγά» για αυξήσεις των φαρμάκων – Πετάει «βελάκια» στο ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Αθανασόπουλος