Patra News
LifeStyle Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο αχαιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλάει για τη χούντα στις «Αγριες Μέλισσες»

Ερχονται και οι Αγριες Μέλισσες. Μπορεί να ξεκίνησαν και η Γη της Ελιάς και ο Σασμός, αλλά οι Μέλισσες έχουν όπως φαίνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό δεν βιάζονται να γυρίσπουν στο τηλεοπτικό κοινό. Μεγάλη μερίδα τηλεθεατών περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Ο πατρινός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Λάμπρο, και η Μαρία Κίτσου, η οποία υποδύεται τη Λενιώ, έκαναν διάφορες αποκαλύψεις.

Τα γυρίσματα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και η σειρά θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι’ ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

«Τα επεισόδια που έχω διαβάσει κι έχουμε αρχίσει να γυρνάμε θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα και από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Αλλάζει όλο το ύφος, μπαίνουν καινούριοι χαρακτήρες, η πλοκή γίνεται πάρα πολύ δυνατή» δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με την Μαρία Κίτσου να συμπληρώνει: «Μπαίνουμε σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο, η σειρά αποκτά πιο σκοτεινό χαρακτήρα, η απειλή είναι πια πραγματική, δεν είναι μια βεντέτα, δεν είναι έγκλημα είναι κάτι τεράστιο. Είναι κάτι που έχει γίνει, είναι ιστορικό γεγονός».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για την εμπειρία του από τη Λέρο, όπου γνώρισε ανθρώπους που ως παιδιά δούλευαν επί Χούντας στα μαγειρεία για τους εξόριστους. «Υπάρχει ιστορικός που είναι σε άμεση συνεργασία με τους σεναριογράφους για τον νέο κύκλο της σειράς για να είναι ακριβή τα γεγονότα και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις».

Παρόμοια Άρθρα

Εγκρίθηκε η αδειοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού για το Κάστρο Ρίου μετά από εντατικές ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη

Ενδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις και συνολικά δέκα δικογραφίες στη Δυτική Ελλάδα

Από τα σούπερ μάρκετ θα παίρνετε πλέον τα σελφ τεστ στην Αχαϊα!!!