Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ο Αμβρόσιος αποκαλεί τον Μπονάνο «τέκνο του Σατανά» και «όργανο του Αντίχριστου»

Το τερμάτισε ο Αμβρόσιος. Πιο πέρα δεν πάει… Απευθύνεται πλέον μόνο σε ταλιμπάν. Δεν γίνεται λογικός /ανθρωπος να μπορεί να ανέχεται αυτές τις σκοταδιστικές αντιλήψεις…

Ο πρώην Καλαβρύτων, μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή, όταν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, αποχώρησε από την εκκλησία όταν ο Αμβρόσιος έβγαλε τον αγιασμό, χαρακτηρίζοντάς τον φάρμακο κατά του κορωνοϊού, και είπε… «ντροπή…», τη φύλαγε όπως φαίνεται στον Μπονάνο.

Ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιάλειας με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας του επιτίθεται επειδή «τόλμησε» να αμφισβητήσει το λόγο του, ενώ τον καλεί να εξεταστεί μήπως τον έχει κυριεύει ο Διάβολος, μήπως είναι τέκνο του Σατανά και όργανο του Αντίχριστου.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του, αναφέρει «τι και ποιος είστε εσείς που με περισσή ασέβεια επιτίθεστε εναντίον ενός Επισκόπου, ο οποίος κηρύσσει τον Χριστό και τους θησαυρούς της Ορθοδόξου πίστεως εις τον λαό του Θεού; Σας παρακαλώ να εξετάσετε τον εαυτό σας μήπως σας έχει κυριεύσει ο Διάβολος; Μήπως είστε τέκνο του Σατανά; Μήπως είστε όργανο του Αντιχρίστου;»

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Οι μαζορέτες έκλεψαν την παράσταση στο Πατρινό Καρναβάλι

Δημητρίου

Εφυγε από τη ζωή ένας αρχοντάνθρωπος, ο Κώστας Χελάς…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

news