Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Νίκος Κατσουγκράκης: Πνέει αέρας υπεροχής, αέρας νίκης για την ηγεσία της ΔΕΕΠ!

Ολοταχώς για τη μεγάλη ανατροπή οδεύει ο Νίκος Κατσουγκράκης! Ενώ μπήκε στη μάχη αργά, ενώ μπήκε θεωρητικά ως αουτσάιντερ, στην πορεία και μέρα με τη μέρα γίνεται φαβορί για το τιμόνι της ΔΕΕΠ της ΝΔ στην Αχαϊα! Ο Αντώνης Κουνάβης ένιωθε σίγουρος αρχικά, αλλά βλέπει κι αυτός την αποδοχή που έχει ο αντίπαλός του και είναι πολύ θορυβημένος.

Ο Νίκος Κατσουγκράκης με το επιτελείο του δουλεύουν νυχθημερόν, δουλεύουν υποδειγματικά, δεν οξύνουν το κλίμα, πάνε ήρεμα αλλά δυναμικά και μέρα με τη μέρα κερδίζουν πόντους, κερδίζουν ψήφους, κερδίζουν έδαφος. Ο αέρας της υπεροχής του κ. Κατσουγκράκη έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα αισθητός!

Η ΝΔ Αχαΐας γυρίζει σελίδα με πληθώρα στελεχών - Όλοι οι υποψήφιοι στη  «ΝΟΔΕ» - Pelop.gr | Ειδήσεις νέα Πάτρα

Και όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι πως θα κόψει πρώτος το νήμα και θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ Αχαϊας. Το θετικό γι’ αυτόν, αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, είναι η μεθοδικότητά του, η ωριμότητά του, και η δίψα του ν’ αφήσει το στίγμα του στη ΔΕΕΠ, οδηγώντας την σε μια πραγματικά νέα εποχή.

  • Ο Νίκος Κατσουγκράκης είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, μηχανολόγος μηχανικός της Τραπέζης της Ελλάδος, διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής, περιφερειακός σύμβουλος (Αχαΐας), βοηθός περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και, παρότι νέος άνθρωπος, με μεγάλη και ξεχωριστή πορεία στην ΟΝΝΕΔ και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Μπούρας κατηγορεί τον Πελετίδη για ασέβεια στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Zακυνθινό τέρας έσερνε μαρτυρικά με το ΙΧ του μια κατσίκα ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΕΛΑΣ Πάτρα: Ο Μαρτζάκλης έδωσε τα «κλειδιά» στον Τσαπικούνη

Χρήστος Βεργαναλάκης