Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Με κουκούλες και πάνω σε σκουτεράκι οι εμπρηστές του Abbbey στα Ψηλαλώνια

Εμπρησμός φαίνεται να είναι η αιτία της καταστροφικής πυρκαγιάς στο καφέ – εστιατόριο «Αbbey» τα ξημερώματα της Τρίτης, στα Υψηλά Αλώνια. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα μετά την ανάκτηση του βιντεοληπτικού υλικού, από το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας, από την Πυροσβεστική.

Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της και η Ασφάλεια Πατρών, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις των δυο δραστών έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, επιβαίνοντας σε λευκού χρώματος μηχανάκι – τύπου σκούτερ – φθάνουν έξω από το κατάστημα, προσεγγίζουν και με εύφλεκτο υλικό «ραντίζουν» τον εξωτερικό χώρο, πυροδοτούν τη φωτιά και τρέπονται σε φυγή.

Από τις Αρχές ερευνάται πιθανή εμπλοκή επιβατών ΙΧ αυτοκινήτου, που εμφανίζεται σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη των δραστών στο σημείο και έχει καταγραφεί να σταθμεύει σε μικρή απόσταση από το κατάστημα και στη συνέχεια να απομακρύνεται.

Ασφάλεια και Πυροσβεστική κατά πληροφορίες της «Π», ερευνούν από κοινού το ενδεχόμενο πίσω από το προχθεσινό περιστατικό να «κρύβονται» οι δράστες – η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστοι – παλαιότερων εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Πάτρα.

 

Παρόμοια Άρθρα

Πάμε φουλ για το «Σπίτι των Χριστουγέννων»

Δημητρίου

Πάτρα: Λήστεψαν ηλικιωμένο αφήνοντας του… 5 ευρώ για να πάρει γάλα!

Nikoleta

Κιβωτός του Κόσμου: Η πολυτελής ζωή του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Nikoleta