Patra News
Ελλάδα

Μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. στη Θεσσαλονίκη για την Απονομή Επάθλων Αρετής «Κλειούς Μισιρλόγλου»

Την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής Επάθλων Αρετής «Κλειούς Μισιρλόγλου» για το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, παρουσία του Προέδρου, Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Συγκεκριμένα, η Τελετή Απονομής Επάθλων Αρετής «Κλειούς Μισιρλόγλου» θα τελεστεί στο Electra Palace την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ. Στη φετινή εκδήλωση θα τιμηθούν 13 αστυνομικοί της ομάδας «Δίας» Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με την έγκαιρη παρέμβασή τους έσωσαν ένα μικρό κοριτσάκι, θύμα τροχαίου, μεταφέροντας το άμεσα στο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη. Τα έπαθλα θα απονείμει ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

Σημειώνεται ότι τα έπαθλα αρετής “Κλειούς Μισιρλόγλου” προέρχονται από τα ετήσια έσοδα του κληροδοτήματος του ιατρού – καθηγητή του Α.Π.Θ. Αναστασίου Μισιρλόγλου και απονέμονται από τον Ε.Ε.Σ. στη μνήμη της συζύγου του.

Τέλος, η μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. θα είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό, διαδικτυακά, στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.youtube.com/channel/UCI6HcyTENwn-kBiJRFd7yLA. Tο κανάλι του Ε.Ε.Σ. θα ενεργοποιηθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Παρόμοια Άρθρα

Με κορονοϊό ο Βελισσάρης: Ενιωθα ότι δεν μπορούσα ν’ αναπνεύσω

Χρήστος Βεργαναλάκης

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: οι εργαζόμενοι βγαίνουν στο δρόμο και απαιτούν

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μαρουσάκης: Η Άνοιξη χτυπά την πόρτα μας το Σαββατοκύριακο -Αναλυτική πρόγνωση

Nikoleta