Patra News
Slider Ελλάδα

Κι άλλο θύμα: «Τρώγεται» και ο διοικητής της 111ΠΜ στη Ν. Αγχίαλο!

Απόφαση αντικατάστασης του διοικητή της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο, Σμήναρχου (Ι) Δημήτριου Νικολαΐδη για λόγους πλημμελούς εφαρμογής μέτρων πυρασφάλειας, ελήφθη από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ειδικότερα τα συγκεκριμένα βλήματα που καταστράφηκαν δεν ήταν υψηλής τεχνολογίας ή τα πλέον κρίσιμα για την άμυνα και ασφάλεια της χώρας γιατί σε μονάδα readiness δεν θα ήταν εκτός μονάδας.

Γεγονός είναι ότι αποθηκεύτηκαν όντως με τα ισχύοντα πρωτόκολλα για βλήματα με μεταλλικό περίβλημα, καθώς αποθηκεύτηκαν με τον τρόπο που έπρεπε. Δεν υπήρχε θέμα μείωσης του αξιόμαχου και να μην έχουν τα απαραίτητα τα F-16.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ σημειώνοντας ταυτόχρονα πως αν υπάρχουν ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν.

Για τα ζητήματα πυρασφάλειας πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, Αντιναυάρχου Φραγκίσκου Λελούδα και των αρμοδίων των Γενικών Επιτελείων

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: Οι οδηγίες του ΕΜΑ για το χάπι της Merck – Σε ποιους μπορεί να χορηγείται και πότε

Nikoleta

Ντιμπέιτ στο Αίγιο μεταξύ 6 μονομάχων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Λάρισα: Νεκρός 22χρονος μετά από δύο χρόνια νοσηλείας – Ήταν παράλυτος μετά από βουτιά στη θάλασσα

Γιώργος Αθανασόπουλος