Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Καταδρομικός εμβολιασμός (1η δόση PFIZER) σε πληθυσμό της ορεινής Ηλείας στο Π.Ι. Χάνι Πανόπουλου

Πραγματοποιήθηκε ο καταδρομικός εμβολιασμός έναντι COVID-19 (1η δόση PFIZER) σε πληθυσμό της ορεινής Ηλείας στο Π.Ι. Χάνι Πανόπουλου .
Η συμμετοχή ήταν ανέλπιστα ικανοποιητική.
Ο επιμελητής Β Βασίλης Αντωνόπουλος δήλωσε:
«Ενα μεγάλο ευχαριστω κατ’ αρχας για την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόγραμμα «Επιχείρηση Ελευθερία» του Υπουργείου Υγείας καθώς και στο περιφερειακό μας ιατρείο, το οποίο τυγχάνει να ειναι το πρώτο περιφερειακό ιατρείο του νόμου Ηλειας στο οποίο πραγματοποιείται καταδρομικός εμβολιασμός.
Ενα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στον Υγειονομικο προϊστάμενο του Κ.Υ. Σιμόπουλου και υπεύθυνο του εμβολιαστικού κέντρου Αμαλιαδος, Βαγγέλη Δημητρόπουλο για την παρουσία του, τον συντονισμό και την οργάνωση του εμβολιασμού
Στον Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Ροδούλα Αντωνοπούλου για την καθοριστική της συμβολή και ενεργό συμμετοχή στην υλοποίηση ενός ακόμη εγχειρήματος επι θητείας της σε αυτό το θώκο, το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της Π.Φ.Υ. στην πολύπαθη και ευαίσθητη περιοχή μας.
Τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητος Αντωνίου, Γιώργος Μπαντούνας, για την καθοριστική και αγόγγυστη συμπαράστασή του στην όλη προσπάθεια και στην οργανωση του εν λόγω εγχειρήματος.
Τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητος Λασιωνος, κ. Λύσανδρος Παναγόπουλος για την παρουσία και την συμπαράσταση.
Τις νοσηλεύτριες της Ν. Μ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, κυρίες Νικη Αργυρού & Δήμητρα Βασιλικοπούλου για την εθελοντική παρουσία τους.
Υπενθυμίζουμε οτι το όλο εγχείρημα έχει ολοκληρωθεί μόλις κατά το ήμισυ καθώς έπεται η ολοκλήρωση του εμβολιασμού με την 2η δόση για τους σημερινούς εμβολιασθέντες σε ημερομηνία η οποία θα γινει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αγ. Ανδρέου και Ζαϊμη: ΙΧ καρφώθηκε σε κολώνα και κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πανελλαδικές 2022: Πότε αρχίζουν – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Nikoleta

Πληρώνεται το επίδομα θέρμανσης

Nikoleta