Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Καρπέτας σε Φαρμάκη: «Αυτή είναι μια φτηνή πολιτικάντικη πρακτική ξεπερασμένης εποχής…»!

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καρπέτας με δήλωσή του επιτίθεται, με στοιχεία και φωτογραφίες, στον Νεκτάριο Φαρμάκη, κατηγορώντας τον για υπεξαίρεση έργων!!!

Η δήλωση του κ. Καρπέτα: «Τελικά διαρκώς επιβεβαιώνεται ότι στην Περιφερειακή αρχή Φαρμάκη επικρατεί κρίση μεγαλείου και ένας “σουσουδισμός” που διαχέεται παντού. Χθές επανήλθαν δριμύτεροι, προκλητικοί και αμετανόητοι, παρουσιάζοντας με περισσή πολιτική υποκρισία και για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά το οδικό έργο Κουνινά Ρακίτα Λεόντιο. Μέχρι να λήξει η θητεία τους θα το επισκεφθούν καμιά τριανταριά φορές ακόμα, για να φωτογραφηθούν περιχαρείς.

Πήγαν λοιπόν ξανά με μια ολόκληρη κουστωδία επί τόπου, για να ενημερωθούν και να επιβλέψουν τί άραγε  σε ένα ενταγμένο και δρομολογημένο έργο από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή 3.6 εκ. ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που ενώ το καθυστέρησαν σκόπιμα δύο ολόκληρα χρόνια προσπαθούν με επικοινωνιακές πομφόλυγες και την προφανή στήριξη των προθύμων να το οικειοποιηθούν, προπαγανδίζοντάς το, για να το εμπεδώσουμε και εμείς και η πρόθυμη παρέα τους. Τι άλλο φαντασμαγορικό να περιμένουμε χάριν της επικοινωνίας;
Οι παρεμβάσεις κ. Φαρμάκη για την προώθηση και επίλυση περιφερειακών ζητημάτων, απαιτούν συνεννόηση, διεκδίκηση και καθαρή βασανιστική σκέψη. Αν νομίζετε ότι με τέτοιες απατηλές πρακτικές και επικοινωνιακές φιέστες καταξιώνεστε στην συνείδηση των πολιτών, πλανάσθαι πλάνην οικτρά. Αυτή είναι μιά φτηνή πολιτικάντικη πρακτική ξεπερασμένης εποχής, που η κοινωνία την έχει αφήσει πίσω.
Παχιά λόγια, επικοινωνία χωρίς ουσία, θηριώδη προβολή, πολιτικά νταραβέρια προθύμων και επικίνδυνα χαμηλές επιδόσεις γράφει μέχρι στιγμής το κοντέρ σας στην Περιφέρεια.
Πόσο παλιό το νέο !!!
Υ. Γ. Μια Φωτογραφία με ημερομηνίες….. χίλιες λέξεις….

Παρόμοια Άρθρα

Τι απάντησε ο Αλέξης Κούγιας στον Οθωνα Παπαδόπουλο για τη Ρούλα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στις 7 το πρωί της Τρίτης (26/7) αναχωρούν τα «λεωφορεία του αγώνα» για Σύνταγμα και Μαξίμου!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πολύ σοβαρή η κατάσταση της 9χρονης: μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο στο Αγλαϊα Κυριακού