Patra News
Slider Ελλάδα Κουζίνα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Καντίνα ΟΚ: Λαϊκό προσκύνημα στο μαγαζί του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου

Όταν ο άνθρωπος είναι πολυπράγμων… Όταν θέλει να είναι παντού πρώτος και καλύτερος! Αυτός είναι ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος. Θέλει σε όλα να είναι τοπ!
Και επιχειρηματικά, και γαστριμαργικά, και παρεϊστικα. Και είναι ο τοπ!
Ο ιδιοκτήτης της Πλάστιγγας, στο 5ο χιλιόμετρο Γαστούνης-Ρουπακίου, έχει να καμαρώνει και για μία ακόμα επιχείρησή του, εκεί: το ΟΚ. Την κορυφαία Καντίνα σ’ όλη την Ηλεία. Μπορεί και σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Τέτοιο σουβλάκι δεν βρίσκεις πουθενά. Δεν υπάρχει αυτό το σουβλάκι! Όπως δεν υπάρχει και η προβατίνα του! Απαιχτη κι αυτή. Ετσι εξηγείται γιατί κάθε βράδυ προσκυνάει τόσος κόσμος στην Καντίνα του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου. Γιατί, πολύ απλά, έχει απίστευτο φαγητό. Και γι’ αυτό και έχει απίστευτο κόσμο.
Στην Καντίνα ΟΚ ο Π. Θεοδωρακόπουλος ανταμώνει πολλές φορές και με τους φίλους του, για ένα σουβλάκι, μια μπύρα. Όπως έγινε και με τον ιδιοκτήτη του patranews.gr Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο. Οι δυο τους ήταν κολλητοί για χρόνια στην Πάτρα και είχαν φάει με το κουτάλι και ημερήσιες και νυχτερινές διασκεδάσεις!!!
Φανταστείτε πως ο Θ. Θεοδωρόπουλος ξεκινάει απ’ την Πάτρα, κάμποσες φορές, και φτάνει στο Ρουπάκι, στην Καντίνα του Π. Θεοδωρακόπουλου. Τέτοιους ορκισμένους φίλους και φαν έχει ο ηλείος επιχειρηματίας, γι’ αυτό και είναι τόσο αγαπητός και αποδεκτός απ’ όλο τον κόσμο. Ειδικά με την Καντίνα, έκανε ματ σε όλους και πήρε όλο τον κόσμο δικό του!!!

Παρόμοια Άρθρα

Κολωνός: «Βλέπει ακόμη εφιάλτες με τον Μίχο» – Συγκλονίζει η θεία της 12χρονης

Nikoleta

Το Σάββατο έρχεται στην Πάτρα ο Υπουργός

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποτό και χαλαρή κουβέντα με Μεϊμαράκη στην Αγίου Νικολάου

Χρήστος Βεργαναλάκης