Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Η Πάτρα αποκτά νέο δημοτικό σύμβουλο!

Μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες παρουσίας του στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ώρα Πατρών” ο Ηλίας Γρηγόρης.
Τη θέση του στα έδρανα καταλαμβάνει, ως πρώτος επιλαχών, ο Γιάννης Λάμπρου (αριστερά στη φωτογραφία).
Σύμφωνα με την παράταξη του Γιώργου Ρώρου η παραίτηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου οφείλεται στη δέσμευση της παράταξης για εναλλαγή προσώπων, που αποτελεί αρχή της “Ώρας Πατρών”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Για να υλοποιήσεις το όραμα σου για την πόλη θα πρέπει να καλλιεργήσεις κουλτούρα ομαδικότητας και συνεργασίας.
Στο πλαίσιο αυτό η παράταξή μας, όπως είχαμε αποφασίσει στην προγραμματική συνέλευση της Ιδρυτικής διακήρυξης αλλά και μετά τις δημοτικές εκλογές, υλοποιούμε τη δέσμευση μας για εναλλαγές προσώπων σε διάφορους τομείς και όπου είναι εφικτό.
Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και συναγωνιστής μας, Ηλίας Γρηγόρης όπως είχε δεσμευτεί εξ αρχής, παραιτείται αφ’ ενός για να υπηρετήσει την εναλλαγή προσώπων και αφ’ ετέρου λόγω των διευρυμένων υποχρεώσεων και καθηκόντων που έχει αναλάβει.
Παραμένει ενεργό μέλος της γραμματείας και του συντονιστικού της παράταξης και τη θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών συναγωνιστής Γιάννης Λάμπρου.

Παρόμοια Άρθρα

Μίνι συλλαλητήριο στα δικαστήρια κατά του…δημάρχου Αιγιάλειας!

Mπήκε και η αρκούδα με τα παιδάκια της στη θάλασσα να δροσιστεί…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Mηχανοδηγοί του ΟΣΕ: «Από τον περασμένο Ιούνιο έχουμε ενημερώσει ότι η κατάσταση της υποδομής είναι τραγική και ότι η Πάτρα έχει μεγάλο πρόβλημα

Χρήστος Βεργαναλάκης