Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα στο Βαρθολομιό

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα στον Βρανά Βαρθολομιού στην Ηλεία στο οποίο έχασε την ζωή του ο 28χρονος Στέλιος Τσεκουρλούκης, εξέδωσε η Αστυνομία.

Σε αυτήν σημειώνονται τα εξής: «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού διενεργείται προανάκριση για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Βαρθολομιού – Λουτρών Κυλλήνης.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 28χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του ιδιωτικής χρήσης φορτηγού συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ ενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

  • Ο 28χρονος Στέλιος Τσεκουρλούκης, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 30/11/2021 στον Βρανά Βαρθολομιού, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες 28χρονος έχασε τη ζωή του μετά από μετωπική σύγκρουση της μηχανής του με ΙΧ αγροτικό φορτηγό στον κεντρικό δρόμο Λουτρών Κυλλήνης. Η σφοδρότητα ήταν τέτοια που το μηχανάκι διαλύθηκε.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας της Γαστούνης, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Παρόμοια Άρθρα

Εξαγγελίες για τον προσωπικό γιατρό ετοιμάζει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μπας και ενεργοποιηθεί ο θεσμός

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Τζόις ήταν για μέρες ζωντανός στον ανοιχτό τάφο του – Στο Φως στοιχεία σοκ για τον άτυχο χορευτή

Nikoleta

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η διαδικασία. Πού μπορούν να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του κόμματος στην Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης