Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ζαχάρω: Αγωνία για τον μηχανολόγο που χάθηκε στην Αθήνα

Ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είχε όνειρα από τη ζωή, μηχανολόγος στο επάγγελμα εξαφανίστηκε στην Αθήνα.

Η αδελφή του αγνοούμενου μηχανολόγου – μηχανικού, Διονύση Καλογερόπουλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» από το σημείο όπου φαίνεται να χάθηκαν τα ίχνη του.

“Είναι ο άνθρωπος μου, ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή” λέει η αδελφή του και συνεχίζει: “όταν συμβαίνει κάτι σε κάποιον δίπλα μας πρέπει να αντιδρούμε σαν να είναι ο αδερφός μας, ο πατέρας μας, ο φίλος μας.

Είναι μηχανολόγος μηχανικός στα καράβια, ναυτικός αυτή είναι η δουλειά του, έκανε ταξίδια εξάμηνα σε μεταφορικά πλοία. Μόνιμη κατοικία ήταν στη Ζαχάρω.

Έφυγε το πρωί της Παρασκευής με το λεωφορείο για Αθήνα. Στις 3 το μεσημέρι μιλήσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε και κλείσαμε. Είχε ένα ραντεβού με έναν γιατρό. Στο ραντεβού πήγε κανονικά. Η εξαφάνιση έγινε στην Αθήνα.

Όταν μιλήσαμε πριν κλείσει το τηλέφωνο ήταν σε κλειστό χώρο. Πήγα στα ΚΤΕΛ της Ζαχάρως, τον περίμενα, δεν υπήρχε πουθενά” λέει η αδελφή του Πολυξένη Καλογεροπούλου.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο Διονύσης Καλογερόπουλος να κατεβαίνει από το λεωφορείο.

Παρόμοια Άρθρα

Το «νέο»…γιοφύρι της Αρτας, τη Γέφυρα του Ευήνου, τσέκαρε ο δήμαρχος Ναυπάκτου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Διονυσία Αυγερινοπούλου: Η Ηλεία μας είναι στις πρώτες προτεραιότητες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στις 10 ομορφότερες πόλεις του κόσμου η Αθήνα – Σε ποια θέση «φιγουράρει»

Nikoleta