Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Εύα Καϊλη και Νάντια Γιαννακοπούλου ψηφίζουν Λοβέρδο για αρχηγό

Υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκε και επίσημα πλέον η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Η κυρία Καϊλή υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Εξάλλου, υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκαν με τις ομιλίες τους στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Χαρά Κεφαλίδου.

Η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου ολοκληρώνοντας την ομιλία της στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ξεκαθάρισε την επιλογή της για Πρόεδρο, αλλά και τα κριτήρια με βάση τα οποία κατέληξε σ΄ αυτή την απόφαση.

«Εκτιμώ όλους τους υποψήφιους και θα είμαι παρούσα, όπως πάντα, όποιος και αν εκλεγεί. Ωστόσο, μετά από πολύ σκέψη, κατέληξα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Τον θεωρώ  έμπειρο, ικανό, με απήχηση σε ευρύτερα ακροατήρια, με δυνατότητα εκπροσώπησής μας  στην Βουλή και εκτός Βουλής, με τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος  για την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε. Ταυτόχρονα, σκέψεις μου και ιδέες που έχω εκφράσει βρίσκονται κοντά σε βασικές θέσεις και προσανατολισμούς του, που δεν κρύβει μέσα σε ένα πέπλο ιδεολογικής και πολιτικής απροσδιοριστίας αλλά τις έχει καταθέσει δημόσια».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Τζο Τόμασον αντί Τζο Γιανγκ στον Προμηθέα

Δημητρίου

Θεοφάνια χωρίς βασιλόπιτα στον ΝΟΠ και με Αγιασμό σε στενό κύκλο

Δημητρίου

Ηλεία: τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού αφορούν ηλικίες 20 έως 25 ετών!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης