Patra News
Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Μακριά λεπίδα και όχι δρεπάνι το φονικό όπλο

Λεπίδα και όχι δρεπάνι χρησιμοποιήθηκε κατά την αιματηρή επίθεση που εξαπέλυσαν τουλάχιστον 10 άτομα κατά του 19χρονου Άλκη.

Οι νεότερες πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το ThessToday.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για μία μακριά λεπίδα, η οποία βρέθηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Η λεπίδα χτύπησε στο πόδι τον 19χρονο Άλκη -κόβοντάς του αρτηρία- με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη 23χρονος Αλβανός, φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του αδικοχαμένου 19χρονου. Πρόκειται για έναν από τους σκληρότερους χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 23χρονος, o οποίος κατοικεί νόμιμα στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί το 2019, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, όμως η δίκη του ακόμα εκκρεμεί, παρότι έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από τη σύλληψη.

Ανήκει σε σκληροπυρηνικό σύνδεσμο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2019 ήταν πάλι για συμπλοκή και μαχαιρώματα με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, κοντά στο ίδιο σημείο με τη δολοφονία του Άλκη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο 23χρονος φέρεται να ανήκει σε σκληροπυρηνικό σύνδεσμο, ενώ είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων των δραστών.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Μέσα σ΄ένα από τα οχήματα φέρεται πώς ήταν ο 23χρονος κατηγορούμενος.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την Πέμπτη, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

πηγή: Thesstoday.gr

Παρόμοια Άρθρα

Μάρθα Καραγιάννη: Ενα καρφί που έμεινε για πάντα στην καρδιά της…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πένθος στο Λεόντιο για το θάνατο του Παναγιώτη Κουτρόπουλου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κρήτη: 20χρονη υπέστη τρία λιποθυμικά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό της

Nikoleta