Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Διασωληνωμένη η Λιολιώ Κολυπέρα, μάχεται να κρατηθεί στη ζωή…

Εχει συνηθίσει να δίνει μάχες, αλλά αυτή είναι μια δύσκολη μάχη. Η πρόεδρος του συλλόγου “Αλμα Ζωης” στην Αχαϊα, Λιολιώ Κολυπέρα, μάχεται με τον κορονοϊο. 

Η κ. Κολυπέρα νόσησε πριν απο λίγες ημέρες, τα συμπτώματα έγιναν πιο βαριά με συνέπεια η νοσηλεία της να θεωρηθεί απαραίτητη. Και μάλιστα είναι διασωληνωμένη και αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή της…

Η πρόεδρος του συλλόγου πριν απο χρόνια είχε καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο και απο την θέση της στο “Αλμα Ζωής” προσπαθούσε πάντα να ενημερώνει για τα οφέλη της πρόληψης και να στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ο καρκίνος νικιέται!!!

Για το θέμα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του συλλόγου στα social media, όπου επιβεβαιώνεται πως η κ. Κολυπέρα μάχεται για τη ζωή της…

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε άπειρα ερωτήματα σχετικά με τη Λιολιώ μας, σας ανακοινώνουμε ότι η αγαπημένη σε όλους και υπερδραστήρια Πρόεδρος μας, δίνει μια μάχη, όχι με τον συνηθισμένο της αντίπαλο, τον καρκίνο, αλλά, αυτή την φορά, με την ύπουλη covid – 19. Χρειάζεται τις ευχές, τις προσευχές, την σκέψη, την αγάπη και τη θετική ενέργεια όλων μας…. για ενίσχυση στον αγώνα της….. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!!!»

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ηλεία: Στο εδώλιο για τον βιασμό της ανιψιάς του – Το χρονικό της φρίκης

Nikoleta

Ολα έτοιμα για την πανήγυρη της Αγίας Μαρίνας

Δημητρίου

Θλίψη στην Πάτρα για το θάνατο της Αναστασίας…

Χρήστος Βεργαναλάκης