Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για προφυλάκιση του Μιχαλόπουλου

Κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πάτρας την προφυλάκιση του προπονητή πυγμαχίας Λάμπρου Μιχαλόπουλου, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, 14χρονη αθλήτρια του γυμναστηρίου του.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, υπήρξε για δεύτερη φορά διχογνωμία, μετά την αρχική διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, για το εάν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος, που μετά την απολογία του την περασμένη Δευτέρα, αφέθηκε ελεύθερος.

Το αποκάλυψε ο συνήγορος του Πατρινού προπονητή Χρήστος Τσόλκας: «Η διαφωνία μεταξύ εισαγγελέως και ανακριτή επιλύθηκε με διαφωνία μεταξύ της προέδρου Πρωτοδικών και των μελών του Συμβουλίου. Η κ. πρόεδρος, και οφείλω να τη συγχαρώ για τη στάση της, είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, τα άλλα δύο μέλη είχαν αντίθετη άποψη και συνεπώς προφυλακίστηκε. Θεωρώ δεδομένη την τελική απαλλαγή του πελάτη μου, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει υπόθεση».

Της απόφασης ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης του προπονητή, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο σπίτι του, να του περνούν χειροπέδες και να τον μεταφέρουν στην Ασφάλεια Πατρών. «Το σχετικό ένταλμα σύλληψης εκτελέστηκε πάραυτα, διότι ο εντολέας μου βρισκόταν ως όφειλε στο σπίτι του», ανέφερε ο κ. Τσόλκας.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Τρεις νεκροί μέσα στη νύχτα σε τρία τροχαία δυστυχήματα

Καρβουνιάρης

Το…απεργιακό πρόγραμμα σε Προαστιακό, Ηλεκτρικό, Τραμ

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την επιστροφή του «Θραύσματος Fagan» στην Ελλάδα

Χρήστος Βεργαναλάκης