Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δίνει μάχη για τη ζωή του το παιδάκι που χτυπήθηκε από ΙΧ στη σύγκρουση Γούναρη και Οθ. Αμαλίας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Πάτρα το θρίλερ με τον σοβαρό τραυματισμό μικρού παιδιού το απόγευμα όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Γούναρη και Οθωνος Αμαλίας, με το ένα όχημα να βγαίνει εκτός πορείας και να χτυπάει το παιδί που έπαιζε κοντά στο σημείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα συνέβη όταν το ένα όχημα πήγαινε να βγει από το πάρκινγκ του λιμανιού και το μαύρο όχημα που κινούνταν στην Οθωνος Αμαλίας έπεσε πάνω του.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το δεύτερο όχημα να βγει εκτός πορείας και να ανέβει την μικρή πλατεία που υπάρχει στο σημείο. Εκεί καθόταν ένα μικρό παιδί, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το μαύρο όχημα.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Στη συνέχεια, το παιδί διασωληνωμένο, μεταφέρθηκε εκ νέου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ενώ, όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, αφού αρκετοί περίοικοι και θαμώνες καφετέριας έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης για να βοηθήσουν. Τό παιδί καθόταν στο πεζούλι της μικρής πλατείας και έτρωγε παγωτό.

Παρόμοια Άρθρα

Αυτοί και αυτές αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας λόγω Κασσελάκη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τετ α τετ Λυκουρέντζου-Λέντζα με παραγωγούς του δήμου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τροχαίο στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου και Σολωμού

Δημητρίου