Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Πάτρας διαφωνούν με την αξιολόγηση

Διαφωνεί με το σύστημα εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας  και καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την Αξιολόγηση.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα ο Σύλλογός διοργανώνει συνάντηση – ενημέρωση για στελέχη εκπαίδευσης και συντονιστές ( διευθυντές, υποδιευθυντές Δημ. σχολείων ,προϊσταμένες-ους ολιγοθεσίων Δημ. σχολείων ,Προϊσταμένους-ες Νηπιαγωγείων , συντονιστές εκπ.έργου )  την Τρίτη 21-09-2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Στις συναντήσεις ενδέχεται να συμμετέχουν και κάποια από τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας. Υπάρχει το ενδεχόμενο εφόσον ο σύλλογος κρίνει αναγκαίο να πραγματοποιηθεί και ενημερωτική τηλεδιάσκεψη δια μέσου ΖΟΟΜ για όλους τους συναδέλφους .

Οι εκπαιδευτικοί, όλοι μαζί ενωμένοι, πετύχαμε μια ακόμα μεγαλειώδη νίκη απέναντι στο αδιάλλακτο Υπουργείο Παιδείας τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν εφησυχάζουμε! Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Η δύναμή μας είναι η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη. Όλες και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να κρατήσουμε ζωντανό το δημόσιο σχολείο!

 

Παρόμοια Άρθρα

Πέφτει η μπαταρία του κινητού σας πολύ γρήγορα; – 5 κόλπα για γρήγορη φόρτιση

Nikoleta

Ο Κώστας Πελετίδης έβγαλε στη σέντρα τον Χρυσοχοϊδη και τους ντόπιους υμνητές της πολιτικής του

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στο Αχαϊκό Χωριάτικο η Παναχαϊκή

Δημητρίου